Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm 15 én 18 vagyok es mar egy eve eggyutt vagyunk. Az elso par honapban megtortent az ami altalaban egy parnal szokott lefekudtunk velem vesztette el. mit tegyek?
Mi az, hogy "mit tegyek"?!
Már megtetted.
Azert ne így erveljel 😅 mert szerintem illet volna varni a csajnak csak te meg 18 vagy.
szerintem 14-15 evesen borzaszto korai, ebben megertem az anyukat. Majd meglatjatok mi lesz belole
Az mennyivel lett volna jobb, ha nem engedi hogy együtt aludjatok, a kapcsolatotokat teljes mértékben ellenezte volna már az elejétől?? Mert ugye ha valaki akar valamit azt lehet nappal is, nem muszáj hozzá együtt aludni.
Ha a lány hozzá rakta, hogy már egy éve megvolt, az lehet hiba volt. Egyáltalán azt sem tudom, miért kellett most ebbe bevonni a szülőket.
Nekem is volt olyan párom, ahol ugye nem voltak éppen hülyék, hallják, hogy kicsit recseg az ágy vagy a lány eléggé sóhajtozik és nem azért mert melege van. De ők nem kérdezték, mi nem mondtuk, nem kell mindenről tudni.
Nekem is jó a viszonyom a szüleimmel, ha kérdeznek válaszolok, de magamtól nem mondok mindent, mert minek??
Itt is lehet az is baj volt, hogy pl párszor lett kérdezve, de akkor ment a hazudozás és most odaáll, hogy már 1 éve hazudik a szüleinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!