Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » A barátnőm 15 én 18 vagyok es...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm 15 én 18 vagyok es mar egy eve eggyutt vagyunk. Az elso par honapban megtortent az ami altalaban egy parnal szokott lefekudtunk velem vesztette el. mit tegyek?

Figyelt kérdés
egy ev utan elmerte mondani az anyjanak h mi tortent (felt a reakciotol azert nem mondta elobb) es az anyja eltiltott minket elvette a telefonjat nem mehet sehova en meg nem lathatom nem beszelhetek vele. nyilt titok volt az egesz hisz megengedtek h ottaludjak vele aludjak stb. Kerdesem h normalis ez a reakcio meg ez az egesz ahogy ismerem nekem mar nincs jovom a lannyal legalabb is ameddig nem lesz 18 de nagyon szeretem addig varni hogyan??? meg egyaltalan kitarthat ez addig? mit tegyek?
2021. aug. 7. 00:46
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
85%

Mi az, hogy "mit tegyek"?!

Már megtetted.

2021. aug. 7. 01:20
 2/21 A kérdező kommentje:
En valahogy menteni akarom a kapcsolatot. felborult az eletem eddig kb vele laktam mindig vele voltam mostmeg 180 fokos fordulat
2021. aug. 7. 01:44
 3/21 anonim ***** válasza:
100%
Hat az anyja tulreagalta. Teny azert ha az en lanyom lenne ennyi idos es egy evvel ra kozli azert en is lesokkolodnek, de meg mindig jobb, hogy egy “komoly” kapcsolatban van minthogy diszkorol diszkora jar uj pasikkal. En 19 voltam anno szerintem az korrekt hatar. Azert a 15 vagy itt most 14 szerintem is meredek, de mar ez van. Probalj beszelni vhogy a szulokkel. Ez lesz a legcikibb, de ez van. Sajnos egy szuloben ilyenkor esik le hogy felnott a kisgyereke. Csakna lanynak is most ez egy “szigor” kesz mint feltes :( ha normalis megbizhato srac vagy meg fogjatok tudni beszelni. Ha egy link aki pl belevitte neha a rosszba is akkor nehezebb eselyed lesz.
2021. aug. 7. 02:11
 4/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segitseget. en azt gondolom meg kell ertenie majd az anyjanak h mi tenyleg szeretjuk egymast es hogy meg sokkal rosszabb modon is elveszithette volna alanya a szuzesseget es ez nem a vilag vege
2021. aug. 7. 03:01
 5/21 anonim ***** válasza:
84%

Azert ne így erveljel 😅 mert szerintem illet volna varni a csajnak csak te meg 18 vagy.

szerintem 14-15 evesen borzaszto korai, ebben megertem az anyukat. Majd meglatjatok mi lesz belole

2021. aug. 7. 04:10
 6/21 anonim ***** válasza:
83%
Egyébként az anyuka mégis mit gondolt egy évig? Homokba dugja a fejét, most meg meg van lepődve?! Te, kérdező meg tudod várni míg lenyugodnak a kedélyek.
2021. aug. 7. 08:38
 7/21 A kérdező kommentje:
5. igazad van de a 6. kimondta amit gondolok. 1 eve eggyutt vagyunk ott aludtam o nalam megis mit gondolt? megertem hogy ez most faj neki de nem az a normalis reakcio hogy eltilt. ha azt szeretne hogy a lanya ne veszitse el ennyi evesen nemhogy azt nemengedi meg hogy vele aludjak de meg azt se hogy baratja legyen szerintem
2021. aug. 7. 09:10
 8/21 anonim ***** válasza:
100%

Az mennyivel lett volna jobb, ha nem engedi hogy együtt aludjatok, a kapcsolatotokat teljes mértékben ellenezte volna már az elejétől?? Mert ugye ha valaki akar valamit azt lehet nappal is, nem muszáj hozzá együtt aludni.

Ha a lány hozzá rakta, hogy már egy éve megvolt, az lehet hiba volt. Egyáltalán azt sem tudom, miért kellett most ebbe bevonni a szülőket.

Nekem is volt olyan párom, ahol ugye nem voltak éppen hülyék, hallják, hogy kicsit recseg az ágy vagy a lány eléggé sóhajtozik és nem azért mert melege van. De ők nem kérdezték, mi nem mondtuk, nem kell mindenről tudni.

Nekem is jó a viszonyom a szüleimmel, ha kérdeznek válaszolok, de magamtól nem mondok mindent, mert minek??

Itt is lehet az is baj volt, hogy pl párszor lett kérdezve, de akkor ment a hazudozás és most odaáll, hogy már 1 éve hazudik a szüleinek.

2021. aug. 7. 10:14
 9/21 anonim ***** válasza:
54%
Buta idióta az anyja, de sajnos nem tudsz mit tenni.
2021. aug. 7. 13:07
 10/21 anonim ***** válasza:
72%
18 évesen felk@r egy 14 éves csajt. De már az írásodból is látszik, hogy ennyi eszed van.
2021. aug. 7. 14:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!