Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Ti, hogy látjátok?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti, hogy látjátok?

Figyelt kérdés
18 éves srác vagyok. Úgy érzem meguntam a párkeresést. Azt erzem túl sokat adtam és a felét se kaptam vissza. Nem akarok senki után futni. Szerintem ez az egész amit mi fiatalok csinálunk szánalmas. 1hetes, 1hónapos, 1éves kapcsolat, és vége. Persze adhat értéket. Jó dolog a szerelem. De en inkabb azokra a kapcsolatokra gondolok itt ami nem jut egyről a kettőre. Nyilván egy normális kalcsolatnak is vége lehet, de en inkabb most azokra gondolok ahol egymás idejet elveszitek mert nem tudjatok kinotokban mit akartok, vagy egyszerűen nagyon ragaszkodik az egyik a masikhoz, mert nem akar egyedül maradni. De maga a kapcsolat toxic, értelmetlen időhúzás. Az ember lemarad az életről. Egyszerűen csak elfáradtam. Nem akarok egy kapcsolat miatt aggódni. Nem érdekel az sem, hogy szűz vagyok, legkevésbé sem izgat. Egyszerűen nekem elég volt egy időre. Szeretnék magamra koncentrálni, jövőre érettségi. Célok vannak, nem kellene elhasalni. Úgy vélem jönni fog majd akinek jönnie kell. Megvárom. Nyitott lennék amúgy egy normális kapcsolatra. Hosszútávra! De en nem akarom ezt kergetni. Majd jön ha jönnie kell. Nincs igazam? Valakivel had vitassam mar meg ezeket.

2021. aug. 6. 00:27
 1/6 anonim ***** válasza:
77%
Nagyon is igazad van!
2021. aug. 6. 00:33
 2/6 anonim ***** válasza:
88%
Jönni fog, akinek jönni kell, de észre is kell venned az illetőt, szóval ne zárkózz el. Beszélgess, találkozz emberekkel és biztosan lesz köztük olyan is, akivel kölcsönös a szimpátia.:)
2021. aug. 6. 08:54
 3/6 anonim ***** válasza:
73%
Egyetértek!
2021. aug. 6. 10:07
 4/6 anonim ***** válasza:
70%

Az írásodból az jön le,hogy valakivel lehettél egy ilyen toxic kapcsolatban, ahol csak egymás idejét vesztegettétek. Kb.

Igazam van?

2021. aug. 6. 11:07
 5/6 anonim ***** válasza:
86%

De párkeresés nélkül azért nehezen találni párra. Gondolok itt arra, hogy nem fog az öledbe hullani, ha nem adsz lehetőséget az alkalomra.

Nem kell görcsösen keresni, mert tényleg akkor jön a szerelem amikor jönni akar, és sokszor pont akkor amikor nem számítunk rá.

De ha otthon ülsz, nem lesz lehetőséged ismerkedni.

Társaságba kell járni, fesztiválokra, moziba, bulikba, mit tudom én hova, csak minél többet kimozdulni.

Lehet ez egy diákmunka is például. De nyitottnak kell lenni. Ha nem szemezel, vagy nem próbálkozol, vagy nem fogadod a másik közeledését, nem fog összejönni.

Egyszer egy pszichológus vagy ki, mondta, hogy a szerelemhez az kell, hogy mindét fél szerelmes AKARJON lenni.

2021. aug. 6. 12:54
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Ezekből megtanulhattad, hogy nem szabad túl sokat adni egyszerre. Az a jó, ha a szerelmet lassan adagolják, mint az arzént, de csigának sem kell lenni. Ne csüggedj, hanem próbálkozz továbbra is.
2021. aug. 6. 21:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!