Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most miért nem ír?
Figyelt kérdés
Megismerkedtem egy sráccal aki nagyon kedves és helyes. Elkezdtünk beszélgetni és én jól éreztem magam mikor beszélgettünk de nem tudom hogy ő hogy érzett. :/ Teltek a napok kórházba kerültem és nem írt. És én írtam rá hogy: Kórházban voltam ezért nem írtam mert nem volt netem. Ő erre hát én se írtam. Azóta nem keres és a barátaimat követi be... Igaz nem vagyunk együtt meg nem is taliztunk...(pedig még mondtam is neki hogy talizzunk ha kell akkor én megyek de ő csak annyit mondott mindig hogy majd később...)És mikor kórházba voltam csak azon görcsöltem hogy mi a baja? Ír vajon? Aggódik-e? És közbe sehol semmi :(....2021. aug. 1. 19:01
1/10 A kérdező kommentje:
ui: storyba sorra teszi ki a lányokról a véleményeket... :/ És az a baj hogy nekem azt írta hogy ő nem beszél rajtam kívül egy lánnyal se... :/
2021. aug. 1. 19:06
2/10 anonim válasza:
Sztem semmit nem érzett irántad. Felejtsd el azt a fiút és inkább keress mást!
3/10 anonim válasza:
Mert nem érdekled annyira. Felejtsd el.
4/10 anonim válasza:
Nem érez irántad semmit.
Max arra várhatott, hogy átmenjen szex témába... hátha meg tud dugni téged...
5/10 anonim válasza:
Ha olyan lánnyal beszélek aki engem érdekel, még ha nem is történt vele semmi, de rosszul érzi magát, már érdeklődök iránta, hogy nekem elmondhatja, nem hogy akkor, ha kórházba kerülne... Akkor végképp ott lennék neki.
6/10 anonim válasza:
Sajnálom, hogy így jártál! :(
Én biztos ott lettem volna melletted a korházban! ☺
Én biztos nem azt mondtam volna, hogy majd hanem igent válaszoltam volna.
7/10 anonim válasza:
Kezdjük ott, ha annyira bunkó, hogy nem is érdeklődött felőled miután elmondtad neki, hogy korházban voltál, akkor abszolút nem éri meg ez a srác az idődet..Egyértelműen beszél más lánnyokal is, ha folyamatosan teszi ki a véleményezéseket story-ba és másokat követget. Hidd el, jobbat érdemelsz ! És remélem jól vagy !
8/10 anonim válasza:
Szerintem csak szórakozik/szórakozott veled. Keress más fiút,mert nála jobbat érdemelsz😊
Ui.: ne te rohanj utána. Ne írj neki ha ő nem keres. Ha ő akar valamit majd keres,ha nem ír akkor így járt. Sok sikert kívánok neked!:)
9/10 anonim válasza:
Nem érzett irántad semmit. Erről nem tehet sem ő, sem te.
Ezért nem akart bekapcsolódni a magánéletedbe.
10/10 anonim válasza:
"storyba sorra teszi ki a lányokról a véleményeket"
Tehát hazudik.
Egy emberismerettel több.
Ezt így érdemes felfogni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!