Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » 16 évesként 11 éves barátnő baj?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

16 évesként 11 éves barátnő baj?

Figyelt kérdés

Sziasztok. Tegnap már kiírtam egyszer a kérdést, s 1 évvel lejjebb vittem a korom, hogy ne kapjak annyi bántást. Valójában 16 éves vagyok. Leírom újra a történteket, de most teljesen őszintén.

Van egy régi haverom még alsóból, akivel jó viszonyban vagyunk, anno ritkán szoktam felmenni hozzá, inkább ő jött át néha. Az online oktatás alatt az utóbbi másfél évben (de főként a múlt tanévben) sokszor egymásnál tanultunk, vagy csak felmentünk egy szerverre multizni. Van a haveromnak egy húga, 11 éves. Nem sokat szokam alapaból beszélgetni vele a haveromnál, eredetileg inkább amolyan köszönőviszonyról volt szó, de később rámírt Messengeren, s elkezdtünk beszélgetni. Nagyon jóbarátom lett, korábban nem hittem volna, hogy ennyire érett. Órákat tudok vele chatelni vagy hívásozni, s olyankor mindig villámgyorsan elrepül az idő. Ídővel elkezdtem észrevenni, hogy ahogy szorosabbá vált a barátságunk, elkezdtem rá máshogy tekinteni. A viselkedését nézve valószínűleg ő is így érezhet viszont, de egyikünk se mondja ek a másiknak. Eljutottunk mostanra odáig, hogy már komoly érzéseket táplálok iránta, szerelmes vagyok belé. A korunk necces egyedül, de úgy gondolom, hogy mivel ő fejben és testben is érettebb a koránál, ez a négy év korkülönbség mégse olyan necces ha úgy nézzük, mint másoknál. Inkább a környezetünk várható reakciója tart vissza attól, hogy bevalljam neki az érzéseim. Tisztességes szándékaim vannak vele kapcsolatban, s tudom, hogy sosem éreztem úgy még más lány iránt, mint iránta. Én júniusban lettem 16, ő pedig augusztus végén lesz 12 (pontos dátumokat nem szeretnék elárulni), szóval lényegében nincs 4,5 év korkülönbség,s ha ehhez hozzávesszük,hogy mennyire érett, talán nem ítéltek el. Annyira meg szeretném már vallani neki az érzéseim, de nem merem, mivel tartok a környezetem reakcióitól. Félek attól,hogy beskatulyáznának pedofilnak, pedig sose voltam az, a téren lőném le az összes olyan mocskos állatok. Az egyszerű nagyon összemossa a kategóriákat, és szerintem nem lehet egy szintre helyezni azokat az állatokat az én helyzetemmel. Az is biztos, hogy egyelőre semmi olyat nem szeretnék tőle, de az nem tudom megígérni, hogy később sem fogok, hiszen ahogy telne az idő a kapcsolatunkban, idővel valószínűleg mindketten szeretnénk kicsivel többet, de a közösülés az akkor is nagyon távoli lenne. Jól tudom, hogy az érettsége ellenére még várni kellene az ilyesmivel, s ezt tiszteletben tartom, de magával az együtt járással anagy probléma nem lehetne.

2021. júl. 31. 09:58
1 2 3 4 5 6 7
 31/62 anonim ***** válasza:

#30: Annyira igazat ìrtál!!

Sok beteg állat van sajnos.

2021. aug. 7. 22:03
 32/62 A kérdező kommentje:
Nézzéttek, ezt kérlek olvassátok el végig, a csak utána válaszoljatok. Amikor ma elmentem a haveromékhoz, félrehívtam a szüleit, s elmondtam nekik mindent, de nem sikerültek jól a dolgok. Vagyis jól sikerültek azt hiszem, nézőpont kérdése. Az apja úgy kiabálni kezdett velem, hogy csak zengett tőle az egész panelház. Próbáltam közbevágni s megkérni, hogy hagyja abba, de akkora pofont kevert le,hogy kiesett az egyik fogam. Nagyon megijedt a lány is, nem is mert szólni szinte se az apjához se hozzám. Végül elrántottam magamtól az apja karját és elrohantam. Egy órája ülök a parkban, s nem tudom mit tegyek. Elcsesztem mindent. Hülye vagyok. Megértem a szülőket is, hogy nagyon féltik a lányukat, de magamat is próbálom megérteni, hogy valóban érett a lány kívül-belül, de talán mégis jobb, ha várunk, majd ha néhány év múlva úgy látjuk, akkor. Bár az egyszer szent hogy a szülei az életben nem engednek többet a család közelébe de nem szeretnék ebből az ügyből balhét. Akkora katyvasz az egész istenem. Nem merek hazamenni mert mivanha felhívták azóta apámékat
2021. aug. 8. 14:29
 33/62 anonim ***** válasza:
62%

Lehet hogy elrontottad de ez nem visszafordithatatlan lehet hogy meg megbocsatanak neked a szulei

d biztosan hisz te vagy nekik a legfontosabb ha normalisak akkor megertik a nezopontodat, ha a lanyt tenyleg szereted akkor meg varj vele, vagy tartsatok titokba ha o is viszonozza ezt amit te erzel iranta, de szerintem azert nem volt helyes amit az apja veled tett hisz te is erzel valamit a lany irant es szereted es ezt nem pofonnal kell kezelni szerintem egyszeruen megbeszelhettetek volna hisz a lannyal nem tettel semi olyat amit nem szabad es nem normalis hogy feltik a lanyukat akkor ha szerelemes es nem engedik neki a szerelmet sem a kapcsolatot nem ertem miert nem hagyjak hogy szeressen teged es osszejojjetek, egyebkent a lanyt is lehet hogy rossz helyzetbe hoztad a hulye szulei elott...

2021. aug. 8. 14:39
 34/62 anonim ***** válasza:
55%

"de akkora pofont kevert le,hogy kiesett az egyik fogam"

Azért a kamuzásod se kéne ennyire túlzásba vinni. Nagyon szánalmas vagy már. A 33-as válaszoló legalább továbbra is szánalmasan támogat téged. Szerintem vele se stimmel valami.

2021. aug. 8. 15:05
 35/62 anonim ***** válasza:
69%

Kedves 34es valaszolo

33as vagyok

Eddig nem tamogattam es most meg igen es szerintem minden normalis embernek ezt kene tennie lehet hogy nem azonosak a nezeteink de ettol nem kell lemondani a kerdezot mert nem ertesz egyet vele...

Itt azokkal nem stimmel valami akik lemndjak a kerdezot es az osszes embert aki ot tamogatja...

Gondolom te maganyos vagy es azert fikazod az embereket mert neked nem volt lehetoseged 16 evesen baratnore es irigykedsz azokra akik sterelmesek probalnak lenni egymasba...

2021. aug. 8. 15:16
 36/62 anonim ***** válasza:

Az mit jelent, hogy "lemondják a kérdezőt?"

Nem normális, hogy abban támogatod, hogy egy kislánnyal legyen "kapcsolatban". Nem vagyok magányos. Lassan férjhez megyek. És rettegek, hogy az ilyen állatok megrontják majd a gyerekem. 16 évesen nem vágytam lányként barátnőre, bár a mai világban az a normális ugye... Ékezeteket meg illene használnod az okoskodás mellett.

2021. aug. 8. 15:21
 37/62 anonim ***** válasza:
39%
Ez nem helyesirasi verseny ha nem etted volna eszre, és nagyon sajnálom már előre is a gyerekedet hogy nem hagyod hogy szerelmes legyen, ilyenektől kéni elvenni a gyereket...
2021. aug. 8. 15:39
 38/62 anonim ***** válasza:
40%
És még annyi hogy az az erdekes hogy ha a fiz is 11 eves lenne senki nem piszkalna hogy tul fuatal a lany csak igy mert o oregebb ha ugyvesszuk akkor az csak 5 ev persze ha idosebbek lennenek akkor nem lenne gond a szerlemet nem lehet beutemezni...
2021. aug. 8. 15:42
 39/62 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Miután már irányíthatatlanná vált ez a kérdés, ideje színt vallanom, bár biztosan lesznek olyanok, akik még az igazságot se fogják elhinni egy ilyen vita után.

Miután a kormánypártok megszavazták a homofóbbá tett pedofiltörvényt, a Pride-időszak miatt úgy gondoltam, hogy ezzel a kérdéssel végzek egy amolyan kisebb kutatást.

Ahhoz nem volt gyomrom, hogy a fogalom szerint vett pedofíliával kapcsolatban írjak, + azért már el is vittek volna. Végül arra jutottam, hogy akiben van jóérzés, az ennél a kérdésnél is felkapja a vizet.

Nem blogbejegyzés alapanyagának szántam ezt a kérdést, de egy időben még gondolkodtam az ellenkezőjén. Mára jutott el oda ez a vita,hogy már folytatni felesleges, ugyanis ugyanaz a néhány ember írt csak hozzá.

Szóval ezt a kérdést lezárom, s megkérem a moderátorokat, hogy ne tiltsanak emiatt a kísérlet miatt. Köszönöm.

Amúgy valóban kaptam privát üzeneteket. Csatolom őket.

EGYES:

Kiss.T.E taggal váltott üzenetek:

Fú, azért kapsz rendesen. Történt azóta valami? Beszéltél szüleivel? Vagy vele erről?

* Nagyon rendes vagy, nem gondoltam volna, hogy valaki megértően tud válaszolni a kérdésemre, főleg úgy, hogy nő. Köszönöm, sokat segítesz

* * Szia, azért is írtam, mert nem tartalak pedofilnak. Inkább nem értem azokat, akik annyira lenézik a 11 meg 12 éves lányokat. Én már 10 éves koromban felfedeztem a testemet, még azelőtt mielőtt megjött volna, és már teljesen nőiesnek éreztem magam tőle. Ilyen idősen már simán érdekeltek a szexel kapcsolatos dolgok, igaz tapasztalatom akkor még csak annyi volt amennyit magamnak szereztem, meg csetben. Nekem 13 évesen ért hozzám először fiu. Szóval az tapasztalat akkor kimerült inkább szexcsetben meg amik lenni szoktak, gondolom tudod te is mikre gondolok. De ezt is megbeszéltük mert barátnőimet ugyanúgy érdekelték a dolgok és sokat tapasztalatot szereztünk egymástól is. Szóval egy 11 éves lány simán lehet nem csak fejben érettebb a koránál, de az igényei is lehetnek azok.

* *

* * * Szia! Köszönöm leveled. Nem értem teljesen a többiek problémáját, hiszen egy testben és lélekben is érett lányról van szó, nem olyan kislány, mint a többiek. Nem ismerik,nem tudják milyen ő. Nem kelle engem pedofilnak gondolni, tisztességes szándékaim vannak, s az, hogy rögtön rohanunk szobára. Azt írtad, hogy van már tapasztalatod, s volt már olyan ismerősöd is, akinek van. Hogy történt?

* * *

* * * * Szia, itt írok inkább, mert nagyon nem voltak megértőek veled a többiek. Szerintem a 11 éves lányok is nagyon különbözőek, vannak akik tényleg még babáznak, de hidd el vannak sokkal érettebbek is. Sok lány ebben a korban is már nagylány akár, ha érted, hogy értem, és érdeklik a dolgok sőt igénylik is, én is így voltam már vele és sok barátnőm is csinálta már. Szóval akkor egy romantikus viszony egy ilyen figylmes fiuval, szerintem ahw... ez sok lány álma lehet. Szerintem beszélgessetek sokat mint eddig, legyél figyelmes, talizzatok is, csak sztem csóknál egyelőre ne menjetek tovább. Vagy ha tovább is mentek, mert mindketten akarjátok, akkor tényleg vigyázz, amit a többiek is mondtak, sztem úgy csináljátok, h nem értek egymáshoz.

MÁSODIK: Lillaaaa-val váltott üzenetek:

Szia én amúgy egyetértek veled és ne is vedd figyelembe azokat akik nem és próbálnak téged megakadályozni abban hogy mit érzel.

Sok sikert neked a jövőben és hidd el minden rendbe jön.

Ők ketten írtak, ha jó nézem. Amúgy most komolyan. Egyikőtök fejében ae fordult meg, hogy a kérdés nem igaz? Ez szomorú. Jó lenne egy olyan világban élni, ahol úgy tekintenének az ilyen kérdésekre, mint mikor Pataki Attila azt állította, hogy elvitték az űrlények.

2021. aug. 8. 16:44
 40/62 anonim ***** válasza:
61%
Eléggé gáz vagy...
2021. aug. 8. 17:03
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!