Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
16 évesként 11 éves barátnő baj?
Sziasztok. Tegnap már kiírtam egyszer a kérdést, s 1 évvel lejjebb vittem a korom, hogy ne kapjak annyi bántást. Valójában 16 éves vagyok. Leírom újra a történteket, de most teljesen őszintén.
Van egy régi haverom még alsóból, akivel jó viszonyban vagyunk, anno ritkán szoktam felmenni hozzá, inkább ő jött át néha. Az online oktatás alatt az utóbbi másfél évben (de főként a múlt tanévben) sokszor egymásnál tanultunk, vagy csak felmentünk egy szerverre multizni. Van a haveromnak egy húga, 11 éves. Nem sokat szokam alapaból beszélgetni vele a haveromnál, eredetileg inkább amolyan köszönőviszonyról volt szó, de később rámírt Messengeren, s elkezdtünk beszélgetni. Nagyon jóbarátom lett, korábban nem hittem volna, hogy ennyire érett. Órákat tudok vele chatelni vagy hívásozni, s olyankor mindig villámgyorsan elrepül az idő. Ídővel elkezdtem észrevenni, hogy ahogy szorosabbá vált a barátságunk, elkezdtem rá máshogy tekinteni. A viselkedését nézve valószínűleg ő is így érezhet viszont, de egyikünk se mondja ek a másiknak. Eljutottunk mostanra odáig, hogy már komoly érzéseket táplálok iránta, szerelmes vagyok belé. A korunk necces egyedül, de úgy gondolom, hogy mivel ő fejben és testben is érettebb a koránál, ez a négy év korkülönbség mégse olyan necces ha úgy nézzük, mint másoknál. Inkább a környezetünk várható reakciója tart vissza attól, hogy bevalljam neki az érzéseim. Tisztességes szándékaim vannak vele kapcsolatban, s tudom, hogy sosem éreztem úgy még más lány iránt, mint iránta. Én júniusban lettem 16, ő pedig augusztus végén lesz 12 (pontos dátumokat nem szeretnék elárulni), szóval lényegében nincs 4,5 év korkülönbség,s ha ehhez hozzávesszük,hogy mennyire érett, talán nem ítéltek el. Annyira meg szeretném már vallani neki az érzéseim, de nem merem, mivel tartok a környezetem reakcióitól. Félek attól,hogy beskatulyáznának pedofilnak, pedig sose voltam az, a téren lőném le az összes olyan mocskos állatok. Az egyszerű nagyon összemossa a kategóriákat, és szerintem nem lehet egy szintre helyezni azokat az állatokat az én helyzetemmel. Az is biztos, hogy egyelőre semmi olyat nem szeretnék tőle, de az nem tudom megígérni, hogy később sem fogok, hiszen ahogy telne az idő a kapcsolatunkban, idővel valószínűleg mindketten szeretnénk kicsivel többet, de a közösülés az akkor is nagyon távoli lenne. Jól tudom, hogy az érettsége ellenére még várni kellene az ilyesmivel, s ezt tiszteletben tartom, de magával az együtt járással anagy probléma nem lehetne.
Nem ő érett, te vagy gyerekes.
Még 11 éves, ha nem tudod ezt felfogni, akkor veled vannak bajok és nem ő jó.
Ha bármi testi kapcsolat lenne bő 2 évig, akkor bilincsben vinnének el. Később is bármikor visszacsaphatna rád a dolog, akár évek múlva is. Vagy ha valaki megtudná, hogy volt valami és feljelent, akkor is simán elvisznek. Hiába érett testileg (bár ez nem tudom mit jelenthet egy 11évesnél), de attól még egy kisgyerek.
Szerintem ezt te is tudod, hogy nem lenne szabad és nagyon mentegeted magad. Valószínű bárki aki azt fogja mondani, hogy te vagy a rossz, azt egyből pontozod majd lefele, mert te ezt eldöntötted, hogy ez milyen jó lesz.
Nekem is volt 19 évesen 14 éves barátnőm. Ott másabbak voltak a körülmények. Nem akartam a dolgot, mikor megtudtam a korát. De kompromisszummal bele mentem. Pl hogy először a szüleinek szóljon és ha azt mondják, hogy oké, akkor benne vagyok. Meg egy darabig semmi nem lesz. Hiába 14 és lehetne már jogilag, de akkor is fiatal. Valamint nem is tudtam hány éves csak mikor beszélgettünk, hogy mi lenne ha... Addig azt hittem, hogy idősebb tőlem pár évvel. Utána nyögte ki, hogy 15 lesz pár hónap múlva.
De ez, hogy 11 éves, te meg 16 az nem valami nyerő. A suliban is te leszel az a pedofil. A lány szülei is vagy a te szüleid is nem tudom mit szólnának ehhez az egészhez.
De mindegy mit mond neked az ember szerinted ez így jó. Majd pár valódi pedofil ír neked egy egy privátot akár, hogy a kor csak egy szám és ne hallgass ránk. De ettől te még nem leszel jobb.
11?
Most ez komoly?
Aki par eve jott ki az ovibol es anyucival alszik egyutt mert fel a sotetben meg egy gimnazista?
Mit akarsz te tole? Mert hogy nem tudom elkepzelni mit tud egy 11 eves kisgyerek nyujtani neked parkapcsolatugyileg.
Kicsit pedo, ha nem nagyon. Ezt kezeltesd, mert par ev es mehetsz a bortonbe ha igy folytatod.
Ha ezt már eldöntötted, akkor minek a kérdés??
Aki azt mondaná, hogy ez oké, azzal is vannak bajok.
Másabbak már a 11 éves lányok, mint a mi korunkban - legalábbis látszólag. Máshogy öltözködnek, máshogy viselkednek, de legbelül még mindig csak 11 évesek.
Szerintem te sem érzel komolyan, egyszerűen azért érdeklődsz annyira, mert tudod, hogy nem lehet.
Ha korrekt akarsz lenni, bármiféle testiség nélkül kivárhatod azt a (szerintem minimum 4 évet), annak ellenére hogy ő nőnek érzi magát, és szeretné, hatalmas sebeket hagyhat benne később, ha ilyen korán már szexelne. Tekintve hogy egy 16 éves fiú vagy, tomboló hormonokkal, ez (szerintem) kivitelezhetetlen.
Van amikor neked kell felnőttnek lenni egy kapcsolatban, mert ebben te is megsérülhetsz (simán kimeríti a kiskori szexuális kihasználást), ha rosszul sül el.
Jobb lenne, ha most az eszedre hallgatnál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!