Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mi lenne jó megoldás erre? ¬>

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lenne jó megoldás erre? ¬>

Figyelt kérdés

Szerelmes vagyok egy lányba már 4 éve. Ez nem az a rózsaszínködös pihegő, méla, csöpögős szerelem, nem. Erre az érzésre a legmegfelelőbb szó talán a szenvedély lehet, igen... Szerencsés vagyok, mert ő is szeret engem.

Viszont nem működik, nem elég szeretni. Nekem rossz mintáim vannak otthonról és a kapcsolatokról úgy alapvetően amijet nehéz átlépnem, ő pedig tapasztalatlan és naív volt a kapcsolatunkban. Már nem vagyunk együtt egy éve, de mindig valahogy visszatalálunk egymáshoz és újra és újból rájövünk, hogy szeretjük egymást. 2 hónapja is így történt mikor megbeszéltük, hogy mostmár nem jövünk össze, mert Ő szabad akar lenni az egyetemen és a távkapcsolatokban pedig nem hisz, legalábbis nem az ilyen instabilakban. Én pedig szenvedni fogok mert hiányozni fog folyton, mivel keveset fogunk beszélni, ugynis megbeszéltük, hogy csak 1-2hónaponta beszéljünk vagy találkozzunk. Én úgy érzem, hogy képtelen vagyok nélküle élni (mondjuk már egy jó ideje) és kétségbeesett is vagyok a jövőt illetően vagy azért, mert félek újból megsérülni ettől az esetleges kapcsolattól. Mindketten 19 évesek vagyunk és tuudom, "előttünk az élet"

De én ezt az életet mégiscsak vele akarom élni.

Szerintetek elmúlik az érzelem idővel "kinőjük" és túllépünk egymáson vagy kitart, ahogy eddig: szótlanul, csendesen, szilárdan?

19/F

2021. júl. 22. 23:50
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
szeress mast
2021. júl. 23. 08:43
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

Szakíts meg vele minden kapcsolatot. Egyetemen szabad akar lenni. Ez tudod mit jelent? Haverok, buli,sex.

Ez egyoldalú szerelem. Keress mást

2021. júl. 23. 08:51
 3/13 anonim ***** válasza:
82%

Ne kergess hiú ábrándokat.

Ez a lány nagyon tapintatosan tudtodra adta (csak nem akarod megérteni), hogy köztetek vége. Ha mégis válaszol, azt csak udvariasságból teszi.

Idővel megvigasztalódsz más karjaiban.

Sajnálom...

2021. júl. 23. 09:56
 4/13 A kérdező kommentje:
Nem, ez a lány kijelentette, hogy Ő is szeret engem, de tudja hogy nem működne és inkább várjuk... Várjunk a csodára
2021. júl. 23. 10:26
 5/13 anonim ***** válasza:
79%

Ha vársz rá pl. 4 évet, amikorra végez - hol a biztosíték, hogy még akkor is szeretni fog, vagy szeretni fogod őt, mert közben találtál egy szebbet, jobbat, szimpatikusabbat, kedvedre valóbbat?

Ne, ne várj rá!

2021. júl. 23. 10:33
 6/13 anonim ***** válasza:
70%

"ez a lány kijelentette, hogy Ő is szeret engem, DE"

Onnantól kezdve, hogy ott van az a kis DE szócska, az, amit előtte mondanak, nem számít semmit.

A csaj kamuzott, nem akart megbántani. Nem szeret már, csak nem meri a szemedbe mndani, hogy már régen túl van rajtad.

2021. júl. 23. 14:59
 7/13 Kora válasza:
100%

A lènyeg az,hogy együtt kellene lennetek mert ugye szeretitek egymást de hiányzik a tapasztalat mindkettőtökben egy kiegyensúlyozott kapcsolathoz. Az igazi szerelmekről nem lehet lemondani. Engedd el a dolgot ès pár èv múlva ha èrettebbek lesztek újra megtaláljátok egymást,akkor már jó időben.

A szeretet/szerelem nem függ attól,hogy kapcsolatban vagytok e vagy sem,tehát ha valódi,megmarad akkor is ha száz barátnőd lesz ezután. :) Sok szerencsèt nektek!

2021. júl. 23. 15:58
 8/13 A kérdező kommentje:
7/7 énis ebben bízok.. Csak attól félek, hogy a hiánya fennmarad
2021. júl. 23. 16:04
 9/13 Kora válasza:
100%

A hiány biztosan fennmarad ès ez emberi dolog,normális. Aztán meglátod,hogy mikor lesz eleged az èrzèsből ès határozol úgy,hogy az èlet megy tovább,bár az új filmedben ő nem szerepel neked menned kell tovább,nyitottnak lenni emberekre,új dolgokra.

Attól fèlsz,hogy a hiánya fennmarad- ne fèlj hanem engedd meg magadnak,hogy hiányozzon. Ez nem egy betegsèg amitől fèlni kell. Szar èrzès nagyon de idővel elmúlik. Ilyen dolgokon minden egyes ember keresztül megy ilyen- olyan formában. Ilyen egy ember èlete.

2021. júl. 23. 16:18
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem engedd el, lehet, hogy szeret, de ezekszerint az egyetemre sem akar már elköteleződve menni..

Az sem segít, ha még egyszer-kétszer beszéltek, jól írták, meg kéne szakítani vele teljesen a kapcsolatot.

2021. júl. 23. 20:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!