Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Betegesen féltékeny vagyok?
Figyelt kérdés
Több mint 1 éve járok a barátnőmmel. Ő sohasem beszélt semmit az exeiről csak kízárólag akkor ha kérdeztem. Betegesen féltékeny voltam az exeire mindennap kérdeztem róluk egyfolytába idegesitettem. Egyfolytába kérdezgettem, hogy kell e neki bármelyik stb. Természetesen mindig azt mondta, hogy neki sose kéne eggyik se. Mindig elmondta őszintén, hogyha könyörögnének neki még 1 utolsó esélyért se adna neki mert egyszerűen nem foglalkoztatja. Nagyon rosszul viselte, hogy állandóan erről beszéltem neki kezdett bekattani. És ekkor nagyon magamba néztem és rájöttem, hogy hibáztam feleslegesen hoztam fel ezeket a hibákat. Bocsánatot kértem tőle és azóta megprobáltam normális életet élni. Szinte már kezdtem elfelejteni ezt az egész dolgot de most történt valami amit nem tudom, hogy én reagálok túl vagy igazam van és ez ezekre utalhat. A barátnőmet bejelölte az exe testvére és kb mosolyogva, röhögve mondta, hogy biztos azért jelölt be mert beszélt a testvérével, hogy jelölje be a barátnőmet mert még szereti. És ezért én nagyon megsértődtem rá, hogy ő egyből erre gondolt. Azóta többször is felhoztam neki a témát de mindig azt mondta, hogy ő nem azért mondta mert érdekli és ha azért jelölte volna be se érdekelte volna el se olvasta volna. És, hogy ő csak amiatt gondolta ezt mert, hogy eddig sose jelölte be és most hirtelen igen. De azt mondta őt ez nem érdekli és neki soha nem kéne. De egyszerűen nem tudtam neki hinni. + volt olyan kb 4 alkalommal amikor pl a tv-be meghallottam az exe nevét vagy az utcán és egyből figyeltem a barátnőmet és konkrétan azt éreztem, hogy oda kapta a fejét a névre és oda figyelt. És ilyenkor mindig neki álltam, hogy minek fordul oda egyből stb. És ebből mindig veszekedés, sírás lett a vége az ő részéről mert mindig azt mondta nekem, hogy ezeket én beszélem be magamnak mert igen lehet, hogy oda fordult de biztos, hogy nem amiatt + nem is hallotta ezeknél az eseteknél egyszer se, hogy bármikor is azt a nevet kimondták. És az utobbi napokba vettem észre, hogy egyszerűen ezt a bizonyos exe nevét kerüli ha valami olyan nevű ember is van egyszerűen nem mondja ki azt a nevet. Megkérdeztem tőle, hogy miért van ez egyből arra gondoltam biztos nem tette túl rajta magát. Aztán természetesen megint az volt, hogy minek gondolok egyből ilyenre és, hogy semmi ilyenről szó sincs. Egyszerűen engem idegesít ez az egész dolog. Mindig neki vágom ezeket a dolgokat utána látom rajta, hogy elkezd sírni és mindenért magát okolja és mindig elmondja, hogy szeretne magán változtatni, hogy végre elhiggyem neki nem kell az exe de nem tud mit változtatni mert soha nem akar nekem semmi rosszat. Egyszerűen elakarom hinni, hogy tényleg nem figyelt oda arra a névre de láttam a saját szememmel. Sőt kb kétszer olyan is volt, hogy amikor meghallotta a nevét és oda figyelt láttam rajta mintha elkezdett volna izgulni. Ezt természetesen letagadta és azt mondta ha ez meg is történt valószínűleg amiatt volt mert már belé beszéltem. Már több mint 1 éve járunk még amikor össze jöttünk rengeteget hoztam fel neki az exét mindennap többször is és egyfolytába azt mondogattam neki, hogy mivan ha még kell neki stb. És egyszer este bevallota, hogy annyit mondogattam neki ezt a témát, hogy 1 pillanatra már bebeszélte magának, hogy mivan ha tényleg igazam van. De ezt egyből el is felejtette és azt mondta semmi jelentése nem volt csak én beszéltem be neki és már bekattant aznap, hogy semmi mást nem hallott tőlem. Mielőtt elkezd mindenki engem szídni, hogy mekkora egy szerencsétlen vagyok és, hogy jobbat érdemel a lány. Tudom, hogy nem érdemel meg engem és tudom, hogy sok mindent elrontottam de ha tényleg őszintén nem érez semmit az exe iránt mindenért bocsánatot kérnék és mindent helyre hoznék. De egyszerűen nem tudom, hogy magamnak vagy neki higyjek. Egyébként ezen kívűl minden rendbe van köztünk látom rajta, hogy igazán szeret. Mindent megtenne értem. Mi a véleményetek?
Na csak az első részt olvastam, mert rohadt hosszú.
Egyrészt veled van örülj neki.
Igen beteges h mindennap ezt kérdezed. Ezért fog otthagyni.
Nőjj fel és hagyd békén.
Ezért kérdezgeted ennyit ,mert a saját hiányossáigaidat erősíted.
Legyen önbizalmad és hagyd az exeivel.
2021. júl. 29. 20:53
2/13 anonim válasza:
Szerintem mindketten betegesek vagytok, hagyjátok inkább egymást, keressetek olyat, aki nem készíti ki az idegeiteket.
2021. júl. 29. 23:31
3/13 anonim válasza:
Te fogod visszakergetni az exéhez,mert így viselkedsz.
Kapd össze magad és szállj le erről a témáról mert előbb utóbb megunja és ott hagy.
Nem kell ennyire féltékenynek lenni,veled van,..nem vele. Szerintem ez elég ok.Ha ennyire nem bízol benne,miért vagy vele?!
2021. júl. 30. 08:31
4/13 anonim válasza:
Végig sem bírtam olvasni.. ne haragudj de hálát adok hogy az én barátom nem ilyen.
Szinte betegesen féltékeny vagy. Nekem ez már ijesztő.. de ez én vagyok. Szerintem jobb lenne ezt abba hagynod mert előbb utóbb toxikussá teheted a kapcsolatot. A barátnőd folyton sír ez miatt és lelki sebeket okozol neki, mert csak magadra gondolsz.
Válaszolva az egyik kérdésedre, nem, nem azért nem mondja ki azt a nevet ahogy az exét hívták, mert nem tette túl magát hanem tudja hogyha kimondja újra kezdődne az ördögi kör részedről, a hiszti.
Én se mondanám ki azt a nevet és pontosan ezért. "Na már megint kezdődik.."
Próbálj kicsit visszább venni mert nem lesz ez így jó.
2021. júl. 30. 17:41
5/13 A kérdező kommentje:
Rendben. De amikor meghallota a nevét miért figyelt egyből oda?
2021. júl. 30. 21:11
6/13 anonim válasza:
Lehet ezt csak te beszéled be magadba.
De ha mégis akkor én azért figyelnèk oda mert úgymond "hirtelen megijednék" hogy Úristen ugye nem ő az és így győződnék meg róla.
Te vagy a barát, a jelen. Az ex az meg már múlt.
Szerintem jobban kéne benne bíznod, mert ez egy fontos alappillér egy kapcsolatban.
2021. júl. 30. 21:17
7/13 A kérdező kommentje:
Tv-be hallotta a nevét és úgy.
2021. júl. 30. 21:18
8/13 anonim válasza:
#5 mert te nem figyelsz fel arra ha ismerős nevet hallasz? Mert én igen, gyakran eszembe jut, hogy "jé, xy-nak is ugyanez a neve" függetlenül attól hogy milyen kaocsolatban vagyok az adott illetővel. Az meg hogy később miért kerülte az adott neveket annak az oka, hogyha szóbajöttek te rögtön kivágtad a balhét, ezért igyekezte kerülni a témát. (Bár látom neked az sem jó). Csoda amúgy hogy barátnőd bírja melletted. Ezzel a viselkedéseddel fogod tönkretenni a kapcsolatodat.
2021. júl. 31. 10:41
9/13 A kérdező kommentje:
De nekem elég fura, hogy az exe nevére egyből figyel. Márpedig elvileg túl van rajta.
2021. júl. 31. 13:41
10/13 anonim válasza:
Te fogod elüldözni magadtól. Semmi fura nincs ebben az ember felfigyel az ismerős dolgokra. Ez van. Bár szerintem neked nem való barátnő
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!