Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszeni fog neki?
Figyelt kérdés
Vettem nekunk ilyen kozos gyurut
Amire az van irva hogy hubby a maiskra meg wifey es az lenne meg a kerdesem hogy melyiknek kell a lanynal lenni es a fiunal?
2021. júl. 29. 13:36
3/10 anonim válasza:
Hubby a Férfi Wifey a Lány Nehogy hidj a 2-esnek.
4/10 anonim válasza:
Miért nem rózsafüzért vettél már, ilyen gagyi dolgot... Hány éves vagy? 10?
5/10 anonim válasza:
Képes voltál úgy megvenni hogy nem tudod mit jelentenek...?
6/10 anonim válasza:
Hubby: az angol Husband szó "becézése", magyarul férjet jelent
Wifey: A szintén angol Wife szó "becézése", magyarul azt jelenti, hogy feleség.
7/10 anonim válasza:
Azt viszont mi nem tudhatjuk, hogy tetszeni fog-e neki. Mivel tini párkapcsolatok kategóriába írtad a kérdésed feltételezem, hogy elég fiatalok vagytok, ebből adódóan pedig nem tudom, hogy nem-e korai/túlzás egy ilyen gyűrűpár. De te ismered őt igazán, mostmár megvetted úgyhogy add oda neki, max nem hordjátok majd.
(#6)
8/10 A kérdező kommentje:
Tudom mit jelentenek kedves 7#
Csak nem tudom hogy kinel melyiknek kell lenni
Mert ha ugy nezzuk lehet nalam a hubby is meg a wifey is
2021. júl. 29. 19:05
9/10 A kérdező kommentje:
Amugy felre értés ne essek tudom mit jelentenek
2021. júl. 29. 19:06
10/10 anonim válasza:
Akkor nem értem, ez miért kérdés. Ha mondjuk névjegykártyákat vettél volna a párod nevét hordanád?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!