Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Felvegyem a srácot snapchaten?
https://www.gyakorikerdesek.hu/tini-parkapcsolatok__szerelem..
Ez az előzmény csak hogy értsetek.
Azóta még nagyon sokat nézett például ma. Kétszer is szemezett velem hosszabb ideig. Nagyon furán nézett engem hosszabb ideig. Mintha ilyen trófeának nézne és büszke lenne arra, hogy az ő trófeája vagyok PEDIG nem vagyunk együtt szóval igen.. ilyen tárgyként kezel ezek szerint. De aztán megint ignorált szóval nem igazán tudok rajta kiigazodni. Arra gondoltam felveszem Snapchaten mert érdekel a szándéka és hátha ettől több bátorságot kap vagy ilyesmi. De félek hogyha legközelebb találkozunk ciki lesz a szitu vagy ilyesmi. Vagy hogy mégsem jövök be neki de ahh nem tudom, mert tuti az összes haverjának elmondja hogy felvettem Snapchaten és nem tudom ez nekem valamiért tök ciki lenne. Mert ha ma venném fel Snapchaten akkor HA esetleg akarna valamit tőlem holnap megtehetné mert akkor találkozzunk úgymond utoljára aztán csak egy hosszabb idő után fogunk újra találkozni. De ha holnap venném fel nem történne igazából semmi ezért nem tudom hogy ma vagy holnap vegyem fel vagy egyáltalán fel vegyem e.
Miért kell ezen ennyit hezitálni? Szerinted mit szimbolizál egy Snapchat bejelölés? "Kérlek vegyél el feleségül"? annyi az egész lényege hogy mindenki megosszon a napjából olyan dolgokat ami rajta kívül senki mást nem érdekel és átpörgesse a másik napját ami szintúgy nem érdekli.
Nem fog ennyit rajta gondolkodni mint most te, meglátja hogy bejelölöd, elfogadja és 10 másodperc múlva már olyan faszsägokon fog járni az esze, mint pl tud-e egy hal szomjas lenni, mint egy átlagos fiúnak. Nem, nem fog ja megemlíteni senkinek, legfőképp azért mert holnap már nem is emlékszik rá. Nem kell túltolni ezt, addold és kész...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!