Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha snapchaten törlök valakit akkor az amiket küldtem képek is eltűnnek?
Figyelt kérdés
Tehát ha ráment a chatbe hogy mentse akkor az is eltűnik neki meg minden a beszélgetésből?2021. jún. 17. 11:20
2/5 anonim válasza:
Nem.
Ha rányomott és lementette, logikus, hogy nem tűnik el.
3/5 anonim válasza:
Ez engem is érdekel. HA ő nem mentette csak rákattintott hogy save és ott van a beszélgetésbe akkor az megmarad neki? Illetve ha úgy küldtem hogy a galériában kiválasztottam egy képet majd beállítottam neki 10mp akkor marad? Mert nekem pl mint küldött kép mutatja azóta is...
4/5 A kérdező kommentje:
Én olyasmire gondoltam mint az utolsó
2021. jún. 18. 11:23
5/5 anonim válasza:
nem használok snapchatet, de hasonló lehet mint istagramon. Ha elküldesz egy képet, és beállítod, hogy egyszer lehessen megnézni, akkor ha megnyitotta és nem mentette le, többet nem tudja megnézni.
Ha arra gondolsz, hogy kitörölted az egész csevegésed vele, akkor neki minden megmarad (ha így működik a snapchat, de ha jól tudom így)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!