Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valamit nem értek!? Egyik (lány) osztálytársam
snapchaten küldött olyan snapeket h i love you.
Akkor te meg járasd le a fiúk előtt, hogy mekkora ribi, hogy össze visza mindenkinek I love you üzeneteket küld. Cikizzék őt a haverjaid, hogy I love you az megy, de aztán betojik egy randitól?
2018. júl. 23. 22:16
kicsit nyers, de egyetértek az előzővel.
ezért nem fognak rajtad röhögni, nem a te szegénységi bizonyítványod.
2018. júl. 23. 22:19
3/10 A kérdező kommentje:
Meg ugye van ez a tellonym. Ő instán szokta kirakni storyjaba h irjatok. Pár hónapja vki megkérdezte h az osztalybol ki tetszik. Azt válaszolta h titok de sztem már tudja. (Ez az után volt h küldte h i love you) aztán pár napja megint megkérdezték h tetszik e vki az osztálybol ő azt mondta nem. Kicsit bonyolult...
4/10 A kérdező kommentje:
Igazából nekem is bejött és én válaszként(az i love you snapekre) küldtem h me too. És az ilyen snapeket replayelte meg én is az ő i love you s snapjeit. De az utóbbi 3 napban a snapjeimet meg se nézte és amint megkérdeztem h x napon ráér-e azonnal a meg nem nézett snapeket replayelte. Ezért gondoltam h a randira igent mond majd. De sajnos nem :(
5/10 A kérdező kommentje:
Suliba is jópofizott velem pl ha 5ost irtam akkor mondta h ügyes vagy meg ha tudtam egy nehéz kérdésre a választ azt mondta hogy: naa aztaa
6/10 A kérdező kommentje:
Meg amikor mindketten fent maradtunk egész este akk rám irt es elkezdtunk beszelgetni... Lehet furcsa de én még mindig szeretem, olyan szép és én nagyon akarom még mindig!❤
7/10 anonim válasza:
Hát tesó.. én is szerelmes vagyok az osztálytársamba és a helyzet az hogy nekem nem is ír vissza ha ráírok.. hogy pontosabb legyek akkor kb. 12-13 óra után kapok választ.. :-I
2018. júl. 24. 21:23
8/10 A kérdező kommentje:
Utsó előtti hónapban a tanár mellé ültetett (1 hónapig ülsz 1 vki mellett) és amikor vége lett a hónapnak azt mondta nagyon jól érezte magát és hogy nem akar elülni
9/10 A kérdező kommentje:
Amúgy szerintetek miért csinálta?
10/10 tothtamarakitty válasza:
Sziasztok (lehet kicsit későn írok)
Na szóval velem meg az történt, hogy instagramon tettem ki a napomba egy szavazást, amibe az volt a kérdés, hogy "baratok vagyunk vagy lehetne közöttünk több". Ez special az egyik osztálytársam végett tettem ki. És tadám! Megnézte és szavazott a "lehetne több is" opcióra.
És mivel nekem már egy ideje bejön az a srác, ezért elmondtam az osztálytársnőimnek egy csoportba. Rögtön mondták, hogy kérdezzem meg stb stb. Ráírtam, hogy komolyan gondolja e.
Aztán mi volt a válasz? Egy kiabrándító, egyszavas üzenet: "Nem". Oké, gondoltam semmi gond. Mivel későre járt, ezért úgy döntöttem, hogy másnap reggel írok vissza. Aha,írtam is. Egy olyan bunkó üzenetet, ami még a barátnőimnek is durva volt. 5 percre rá megnézte, de válaszra sem méltatott. Végül, 2 nap után írtam neki egy bocsánatkérő üzenetet és, hogy jobb lenne ha elfelejtenénk ezt. Még erre sem válaszolt. A te esetedben viszont, sztem a csaj beijedt. És te minden tőled telhetőt megtettél. Már csak a lánynak kellene összeszednie magát. Sok szerencsét mindkettőtöknek! 👋
14/L
2018. aug. 4. 12:45
Kapcsolódó kérdések: