Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet barátságból szerelem?
Figyelt kérdés
Azt hiszem, hogy beleszerettem a legjobb barátomba. Bízom benne és ő is bízik bennem, azt is tudom, hogy tetszem neki de van barátja akivel viszont elég problémás a kapcsolata. Valami tipp, hogy ilyenkor mit lehet lépni?2021. júl. 26. 08:39
1/8 anonim válasza:
Semmit, maradjatok barátok. Mivel van neki kapcsolata, amúgyse szabad tenned semmit, de ha nem lenne se érdemes kockátatni egy jóp működő barátságot egy bizonytalan kapcsolatért.
2/8 anonim válasza:
A jól működő kapcsolathoz elengedhetetlen, hogy barátok is legyetek, tehát ez nem baj. De mivel foglalt, valóban ne tégy semmit.
3/8 anonim válasza:
Az a szék, amelyik foglalt, mert ülnek rajta, arra Te már nem ülhetsz. Ugye, érted?
4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tanácsokat
2021. júl. 26. 12:02
5/8 anonim válasza:
Tudományos kutatások szerint a kapcsolatok kétharmad része barátságként induk, úgyhogy még lehet bármi.
Viszont addig ne lépj, ameddig ő kapcsolatban van.
7/8 anonim válasza:
Persze hogy lehet; ebből viszont nemigen.
8/8 A kérdező kommentje:
Elmondtam neki, hogy tetszik és nem jöttünk össze de barátok maradtunk és nekem is könnyebb, hogy kibeszélhettem magamból:), bocs, hogy nem hallgattam rátok.
2021. júl. 28. 21:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!