Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Barátságból szerelem?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátságból szerelem?

Figyelt kérdés
Van egy lány, eddig teljesen úgy tekintettem rá, mint egy barátra, de újabban nagyon megtetszett. Eddig nem utaltam rá semmivel sem. Az utóbbi időben ő is felkapaszkodik a vállamra, meg ilyenek, szerintem tetszek neki. Hogyan utaljak rá, vagy mondjam el neki, hogy tetszik?
2021. júl. 2. 14:33
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Kedves gesztusokkal utalhatsz rá, pl elkíséred buszra, vagy valahova, de el is mondhatod neki, az a legtisztább.
2021. júl. 2. 16:21
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a választ.
2021. júl. 2. 17:08
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Miért ne lehetne barátságból szerelem? Lehet, csak mozdulni kell érte. Beszélgetés közben adj a barátságnál bíztatóbb jeleket (simogatás, nézz hosszabban a szemébe, ha eddig nem szoktad (vagy csak ritkán tetted, akkor most dicsérd meg a frizuráját, valamelyik ruháját). "Tréfásan" azt is mondhatod neki, hogy kezd neked egyre jobban bejönni. Ha megijed és elutasít, akkor maradjatok továbbra is csak barátok, de semmiképp se haragosok!
2021. júl. 2. 20:14
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha eleg bator vagy, akkor mondd el neki, kulonben pedig utalj ra, mosolyogj mikor beszeltek, stb.:D
2021. júl. 2. 21:25
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2021. júl. 2. 22:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!