Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Be valljam ,hogy szerelmes voltam belé még az év elején,azért most mert pár nap múlva örökre küldődre költözünk,és nem szeretnék így el menni. (Lent elmagyarázom)? 17f
Figyelt kérdés
Van egy lány akiért nagyon oda voltam még kevesebb mint egy éve,szerintem én is tetszettem neki.Nem mertem közeledni -feléje,túl csúnyának gondoltam magamat hozzá,de ez persze meg változót,elfogadtam magamat.
Viszont van barátja,így is valljam be neki,hogy mit éreztem iránta,kevesebb mint egy éve?
2021. júl. 23. 19:18
11/15 anonim válasza:
Szerintem így utólag már nincs értelme.
12/15 anonim válasza:
Ja, mindenkinek jól jön egy kis érzelmi sokkos dráma, aminek semmi pozitiv végkimenetele nem lehet. Felejtsd el, lépj továnb.
13/15 anonim válasza:
Szerintem se írj inkább:/ aranyosnak hangzik de vagy csak bekavarna,vagy egyáltalán értelme se lenne
14/15 A kérdező kommentje:
Még hányan írjatok le 😅? irtam,hogy nem fogok írni neki. Hülyeség lenne,mert én a világ másik oldalán lennék és így semmi ertleme nem lenne.
Meg rossz lenne így el menni,mert ki tudja,hogy milyen érzések szakadnak fell miközben írok neki.
Mindenkinek köszönöm a megjegyzést 🙂!
2021. júl. 24. 12:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!