Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Öreg vagyok hozzá?
Figyelt kérdés
18 vagyok srác vagyok, ő pedig 15. 4 hónapja együtt vagyunk. Folyton megszólnak engem és őt is. Szeretjük egymást. 3 év az sok?2021. júl. 17. 18:35
1/20 A kérdező kommentje:
18 éves srác vagyok* bocsii
2021. júl. 17. 18:38
2/20 anonim válasza:
Egyáltalán nem sok.Szard le a többieket
3/20 anonim válasza:
Nem hiszem hogy te vagy a srác, eltaláltam? xd Nem sok, főleg 3-5 év múlva pont fasza lesz.
4/20 anonim válasza:
Én egy 15 éves lánnyal kavargatok pedig 29 vagyok...leszarom más mit mond.
5/20 A kérdező kommentje:
De 😀 én vagyok a srác. Csak már nagyon szarul esik, az a sok megszólás.
2021. júl. 17. 18:53
6/20 A kérdező kommentje:
Rendben, köszi a válaszokat 😄
2021. júl. 17. 18:54
7/20 anonim válasza:
Sok, a 29 éves efebofil úr meg végképp nem mérvadó.
8/20 anonim válasza:
nem vagy öreg. legyetek boldogok!
9/20 anonim válasza:
Nem vagy öreg hozzá. Ne érdekeljen más véleménye, ha szeretitek egymást és jól elvagytok.
10/20 anonim válasza:
29 évesen meg gáz egy 15 évessel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!