Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek az normális hogy éjszakákat sírok át azért mert vágyok egy olyan fiúra aki megért vigyáz rám fogja a kezem és bármikor hozzá bújhatok?
Figyelt kérdés
Soha nem volt mèg pasim de nagyon vágyok rá ès most hogy új suliba kezdem tanèvet sokkal több esèlyt látok rá hogy legyen egy de mèg így se nagyon enyhült az álmatlanságom ètvágytalanságom szomorúságom. Kèrlek segítsetek mert nem tudom hogy ez normális e ilyen korba? 14/L2016. aug. 11. 01:54
2/9 A kérdező kommentje:
Ja ès mèg 10 kilót fogytam akaratlanul az elmúlt 2hónapban
2016. aug. 11. 02:02
3/9 anonim válasza:
Hát, ha nem eszel, nem alszol, ráadásul depizel is, akkor ne csodálkozz.
4/9 anonim válasza:
Nem kéne, hogy egy fiú hiánya ilyen nagy hatással legyen rád, főleg nem 14 évesen.
5/9 anonim válasza:
Szia! Én 14 évesen voltam picit ilyen, legjobb barátom szart rám. :) Eléggé szarul esett. (kb 10 év barátság RIP)
6/9 anonim válasza:
Keress valami hobbyt, ami lefoglal és ne mindig erre gondolj. Ezért nincs étvágyad és szomorít el a dolog, de előtted az élet, biztos jön majd olyan, aki tetszeni fog és egész nap egymáshoz bújhattok :)
7/9 A kérdező kommentje:
Rendben segítettetek igaz nèhány kommenten kicsit elgondolkodtam jobban meg nèhányon kevèsbè de most már selytem hogy mit kell csinálnom
2016. aug. 11. 08:43
8/9 anonim válasza:
Mindenképpen egyel ;)
Amúgy nyugi, biztos lesz olyan fiú,akinek tetszel majd ;)
Én 16 évesen néha ugyanígy vagyok, mint amit a fő kérdésben leírtál ("éjszakákat sirok át" )
De ettől függetlenül enned kell :)
Amúgy így, hogy ennyitfogytal nem lettél nagyon vékony?
9/9 anonim válasza:
Hidd el, lesz hogy arra gondolsz, bár egyedül lennél egy kicsit. Élvezd ki hogy magad vagy, nem vár tőled senki semmit, azt és úgy teszed ahogy akarod. Az áálompasi kifogása nagyon ritka, szóval ezért kár sírni :D biztos lesz egy jó pasid, de ő se lesz olyan tökéletesen tökéletes, mert olyan ember nincs ;) úgyhogy ne bánkódj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!