Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek mikor tudjuk, ha...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mikor tudjuk, ha “megtaláltuk” az igazit? Mikor dől el? Mindenki csak a megérzéseire hagyatkozik ilyenkor?

Figyelt kérdés

2021. júl. 15. 23:29
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Rutinosak már tudják, hogy bármelyik "igazi" lehet csődtömeg később.
2021. júl. 15. 23:34
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Ne akard az "igazit" mert olyan nincs. Találsz egy személyt akivel jól kijössz, kapj az alkalmon. Én is sokáig kerestem a tökéletest magamnak, apróbb hibákért túlgondoltam mindent, hogy majd miért nem működne a jövőben meg stb. Ne legyél ilyen. Élvezed valakivel a beszélgetést és még mosolyog is feléd akkor vesd be magad tigris.
2021. júl. 15. 23:45
 3/6 A kérdező kommentje:

Igen én is nagyon sokáig így csináltam ahogy te, pedig tudom, hogy nem volt úgy jó csak azt hittem akkor lesz a legjobb ha már az elején is azt érzem a másikkal kapcsolatban, hogy minden tökéletes, és tudok vele hosszú távon tervezni

Viszont ha már éreztem egy kis bizonytalanságot inkább bele se kezdtem..

2021. júl. 16. 00:47
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha leéltetek együtt egy életet és egymás mellett boldogan, békességben haltok meg.
2021. júl. 16. 08:58
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha hosszú távon minden stimmel, jól kijössz vele, megértitek egymást
2021. júl. 16. 19:00
 6/6 anonim ***** válasza:
Csak a szüleimről tudok nyilatkozni. Mindkettejüknek több kapcsolata is volt már megismerkedésük előtt, sőt akkor is, mikor megismerték egymást. Ők rögtön tudták, hogy összetartoznak. Úgy szokták mondani, hogy olyan volt, mintha már ezer éve ismernék egymást, otthonos érzés volt, önmaguk lehettek, rögtön át is tudták beszélni az egész éjszakát. Egyszerűen megtalálták a másik felüket, mint zsák a foltját. 24 éve vannak együtt és elválaszthatatlanok:)
2021. júl. 16. 23:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!