Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Lányok, ti mennyire örülnétek...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti mennyire örülnétek ennek?

Figyelt kérdés
Január óta szerelmes lettem egy lányba, akivel nagyon jól kijöttünk, viszont kb 1 hónappal ezelőtt csináltam egy hatalmas hülyeséget, azóta nem beszéltünk, mert letiltott. Ti örülnétek neki, hogyha ezek után a srác adna nektek egy este teljesen váratlanul egy szerenádot amiben elmondja, hogy mennyire sajnálja amit tett és azon van, hogy helyrehozza?
2021. júl. 13. 23:34
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
59%

Én ilyen helyzetben simán leöntenélek egy vödör vízzel is mellé.

Letiltott, nem kíváncsi rád. Az is lehet, hogy egy hónap alatt összeszedett mást, akivel ismerkedik.

2021. júl. 14. 05:41
 12/16 anonim ***** válasza:
78%
Van esély arra is, hogy tetszene neki, de nagyon kicsi. Szerintem inkább hagyd, nem érdemes vele foglalkoznod. (Bár az is igaz, hogy sokkal tovább már nem tudod rontani a helyzetet.)
2021. júl. 14. 06:47
 13/16 Lazy Lover ***** válasza:
64%
És énekled hogy bánatomat dalban mondom el 😆😆Amúgy meg inkább írj neki egy bocsánat kérő levelet
2021. júl. 14. 06:54
 14/16 anonim ***** válasza:
30%
Nem mindegy, hogy csak nem mentél el vele a barátnője szülinapi zsúrjára, vagy partiba vágtad 2 barátnőjét a haverokkal.
2021. júl. 14. 09:45
 15/16 A kérdező kommentje:
Nem valami 5 perc alatt összeriggyentett előadás, hanem már az elejétől fogva készülünk rá. Szerintem ha egy igenis minőségi előadást hozunk össze, akkor nem fogja senki se gáznak tartani. És nem is égetem le mielőtt azt hinnétek, mert arra megy ki az egész, hogy van egy fiú aki hibázott egy hatalmasat, de ezt megbánta és azon van, hogy helyrehozza. És barátja sincs alakulóban jelenleg, kb. 1 hete szakított előző barátjával.
2021. júl. 14. 18:40
 16/16 anonim ***** válasza:
Mit tettél?
2021. júl. 14. 21:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!