Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti mennyire örülnétek egy kézzel írott szerelmes levélnek? Ez már nagyon elavult?
Én fiú vagyok de általánosba anno kaptam 4 szerelmes levelet lányoktól és egyiknek sem tudtam örülni, mert csúnya lányok adták, szóval válasz nélkül széttéptem mindegyiket.
Azt mondom attól függ hogy mennyire jössz be a lánynak akinek küldöd.
Ha beszéltem már vele néhányszor, és nem csak néhány szót, akkor örülnék neki. Persze, elsőre fura lenne, de összességében örülnék neki. Talán még a választ is levélben írnám le.
Postán feladva furi lenne, hisz nem mondom el embereknek a lakcímem, így szerintem tedd a szekrényébe, vagy add a kezébe/rejtsd a táskájába. Bár utóbbinál nem biztos, hogy még aznap észreveszi.
A lenyeg, hogy ne legyen tul nyalas, es ne irj bele olyat, hogy "ha esetleg nem tetszem", vagy "jaj, tudom, hogy ez *valamilyen negativ jelzo*", stb. Tehat legy pozitiv, es realis dolgokat irj. :)
Nem vagyok tini, de ugy gondolom, ezzel tudok segiteni neked. Egyebkent en orultem volna akkoriban egy ilyen levelnek. Meg ma is (nyilvan, ha korban hozzam illo irja - na, de erted, hogy ertem).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!