Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Lányok ti mennyire örülnétek...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ti mennyire örülnétek egy kézzel írott szerelmes levélnek? Ez már nagyon elavult?

Figyelt kérdés
Régóta tetszik egy lány, és múltkor sikerült beszélnünk, úgy érzem nagyon nagyon szívesen írnék neki egy szerelmes levelet, előtte persze még kicsit beszélgetnék vele.. Meg hogy érdemes feladni, postán vagy adjam a kezébe? Meg előtte azért célozzak rá hogy tetszik? Köszi :)
2019. júl. 30. 14:10
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
hát mindenképpen! :) akkor fogok összejönni vele ha tényleg megismertem belülről is, na meg persze ha én is bejövök neki.. :P
2019. júl. 30. 22:29
 12/12 Laylah ***** válasza:

Nem tudom, lehet, hogy egyedül vagyok ezzel, de ha olyantól kapnék, akinek nem tudnám viszonozni az érzelmeit, akkor rosszul érezném magam miatta. Onnantól az lenne a cél, hogy lazítsak az ismeretségen, minél kevesebb kontakt, hogy az illetőnek legyen alkalma túl lenni rajtam, ne szenvedjen feleslegesen.

Nyilván, ha viszonzott a dolog, akkor viszont nagyon örülnék neki, és boldoggá tenne. :)

2019. aug. 9. 09:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!