Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most akkor bejövök neki? K.J.
Figyelt kérdés
Szóval van egy lány aki tetszik nekem. Hívjuk őt kj-nek. Szerintem neki is tetszem. Próbálok én is és ő is egymással ketten beszélgetni. Vicces sztorikat mesélünk egymásnak. Pl.beleesek a szökőkútba. Együtt leszünk egy hétig(nem csak ketten. Tábor lesz) . Me. Bo.2021. júl. 9. 06:32
1/11 anonim válasza:
Lehet mögötte valami, de annyira ne eld bele magad, figyeld a jeleket:D
2/11 anonim válasza:
Neten, vagy egymással szemközt beszélgettek?
3/11 anonim válasza:
Ez kb semmit nem jelent. Lehet tetszel neki, de az is hogy csak varátkozik.
7/11 anonim válasza:
5.az jk nem K.J..
kurwa jó talán?
8/11 A kérdező kommentje:
Az utolsónsk igaza van
2021. júl. 9. 14:39
10/11 anonim válasza:
Elég primitív beszélgetések ezek. Próbáld fejleszteni magad egy kicsit. Tanuljál, olvassál, ne kitalált történetekkel traktáld: beleestek egy kútba,micsoda hülyeség. Inkább keressetek igazi közös elfoglaltságot, menjetek el biciklitúrára például vagy evezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!