Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mik a jelei annak ha bejövök egy félénk srácnak?
Figyelt kérdés
Félénk srácok ti hogyan szoktátok tudatni a lánnyal, hogy bejön nektek (?)2021. jún. 22. 15:35
1/3 anonim válasza:
Sokszor megnéz, szégyenlős, igyekszik mindig a kozeledben lenni vagy talalkozni veled
2/3 anonim válasza:
Hát őszintén?
Kb. sehogy.
Ha a lány nem lép magától, veszett fejsze nyele... 😂
Anno szalagavató előtt a lány akibe akkor már 4 éve full szerelmes voltam, mindig áradozott nekem, hogy úgy várja már a táncot, de még senki sem kérte fel, stb...
Én nem mertem még így sem megkérni.
Sose volt barátnőm 😂
3/3 anonim válasza:
egy félénk srác önbizalom hiányos egy ilyen fiú nem meri kimutatni az érzéseit mert fél adtol,hogy nem elég jó hozzád,kiröhögöd,játszol az érzéseivel stb.
úgy tudod kideríteni ha -beszélgetsz vele.
El kell érned nála,hogy megbízón benned.
ez fug adtol,hogy mennyire -félénk fiúról van szó
Lényeg az,hogy neked kell -beszélgetést kezdeményezned
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!