Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit kéne tennem? Többi lent.

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miauvau kérdése:

Mit kéne tennem? Többi lent.

Figyelt kérdés
Több mint egy éve mentünk szét barátnőmmel, kB másfél évig voltunk együtt. Első kapcsolatunk volt mindkettőnknek, nehéz volt a szakítás. Eltelt több mint egy év azóta és nem tudtam még mindig feldolgozni. Teljesen tanácstalan vagyok. Meg mindig szerelmes vagyok belé, ő viszonylag hamar tovabblepett. Elkezdtem magam fejleszteni mivel a csapból is az folyik hogy szakítás után ezt kell. Edzoterembre járok, muvelodok, de nem lett jobb. Azóta volt pár lánnyal dolgom, kapcsolatom is, de hamar vége lett mivel még mindig az exembe vagyok szerelmes. Bocsánat ha sok lett. Köszönöm ha elolvastad.

2021. júl. 8. 00:20
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Még várnod kell, majd elmúlik.
2021. júl. 8. 09:00
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem biztos, hogy elmúlik, legfeljebb enyhül, ha ragaszkodó típus. Fogsz találni mást, akivel jobban összeillesz, de ahhoz előtte kapd össze magad minél jobban.
2021. júl. 8. 09:29
 3/4 anonim ***** válasza:

Az első szerelem nagyon meghatározó. Van olyan, aki 40 évig se tudja elfelejteni. Nem is kell. Az emlékét meg kell őrizni.

Szerintem ne keseregj. Úgyis jönni fog valaki, aki ebből ki fog rángatni.

Addig is próbáld terelni a figyelmed. Lógj a barátaiddal, az edzés is segít, esetleg olvass könyvet. Nekem bevált.

Kirartást!

2021. júl. 8. 10:47
 4/4 anonim ***** válasza:
Dolgozz léle3kben azon, hogy felejtsd őt el. Ezen kívül tüntess el mindent, ami rá emlékeztet, hogy semmi vele kapcsolatos ne izgasson fel.
2021. júl. 8. 20:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!