A STEAM azt írja, hogy nem jó a jelszavam, pedig a kezemet tenném rá, hogy jót írok be. Lent a többi. Valaki segítene?
Minap gondoltam, hogy játszok egyet a CS:GO-val, mert ha már megvettem steamon, akkor miért ''porosodjon''. Rákattolok, és kéri a steam a jelszavamat, én megadtam, de nem fogadja el. Ezek után rákattoltam a ''Elfelejtetted a jelszavad?'' lehetőségre, de utána elbizonytalanodtam, mert nem tudom, hogy milyen email címre regisztráltam.
Szóval most nemtudok bejelentkezni a steambe. Egy csómó megtakarított pénzt beleöltem, és most ez a vége...
Kérlek segítsetek, vegyétek fel velem a kapcsolatot vagy mit tudom én, de SEGíTSETEK! :'(
Előre is köszönök mindent.
Felhasználó névvel kell bejelentkezni és nem e-mail címmel.
Annyira sok e-mail címed nem lehet. Szóval nézd végig az összes e-mailt miután megadtad a felhasználó neved az elfelejtett jelszónál.
Illetve, ha használod ezt az opciót, akkor meg kell erősítened, hogy te kérted a jelszó emlékeztetőt. Ha nem teszed akkor egy bizonyos idő után elévül. Szóval elrontani nem lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!