Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Bántátok már meg utólag, hogy elutasítottatok egy távkapcsolatot?
Figyelt kérdés
Elmesélnétek nekem az ilyen eseteteket? Akár itt, akár privátban ha nem akarjátok nyilvánosan leírni.
Előre is köszönöm mindenkinek.
2021. júl. 3. 23:39
1/7 anonim válasza:
Normális ember nem akar távkapcsolatot...
2/7 anonim válasza:
Tavkapcsolat csak atmeneti, miert ne akarna normalis ember? foleg a mai vilagba. nekem volt mar tobb is mivel kulfoldon elek. Sajnos az teny h sok raforditast igenyel az erdeklodes fentartasa
4/7 anonim válasza:
Ez nem úgy szokott kinézni, hogy felajánl a lány egy távkapcsolatot, én meg elutasítom. Ez pont fordítva szokott lenni
5/7 anonim válasza:
Hidd el, ha szeretitek egymást nem a távolság fog közétek állni, ez tapasztalat. A hűség se ezen áll vagy bukik.
Üdv egy távkapcsolatból lett feleség :)
7/7 anonim válasza:
Életem legjobb lehetőségét szalasztottam el. Bárcsak visszacsinálhatnám. Igaza van az előttem szólónak, aki 350km-ről megcsal az a szomszéd faluban is ezt tenné.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!