Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi tévő legyek az ex barátnőmmel?
#10 Aha, köszönöm.
Kérdezőnek:
Szerintem így felesleges rá energiát pazarolni, csak tönkre tesz idegileg.
Nekem ez a sztori annyi sebből vérzett, hogy fájdalmat éreztem miközben olvastam...
Itt valószínűleg mindketten fiatalok vagytok, akiknek fogalma sincs arról, hogy mi a f*sz van.
(Ha egy lány beszélget egy fiúval, abban nem kell mindig ellenfelet látni, párkapcsolatban vagyok, de a legjobb barátom egy srác, akivel minden egyes nap beszélek, találkozunk, iszunk és a barátom nem spekulál, hogy mi történhetne köztünk, ahogy van egy olyan fiú barátom, akivel beszélgetünk majd egy éve, és nem találkoztunk never ever).
A lányt én is elfelejteném, várna a halál ennyit egy emberre. Már az első nyáriszünet alatt kitettem volna, ne legyél hülye Pistike, ezer hal úszik a tengerben és nem pazarlunk időt olyanokra, akikre nem éri meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!