Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan legyek kedvesebb,figyelmesebb a barátnőmmel?
Figyelt kérdés
Mindig azt mondja,hogy nem olyan vagyok ,mint régen.. 2 éve vagyunk együtt, viszont én ugyanúgy szeretem. Mivel tudnàk olyan lenni mint régen? Mikkel kedveskedjek neki??2021. ápr. 7. 09:26
1/15 anonim válasza:
Kérdezd meg miben változtál szerinte
2/15 anonim válasza:
Sokszor nézz a szemébe amikor együtt vagytok, mosolyogj rá, öleld meg csak úgy random,ha beszél hozzád kérdezz,mutasd ki hogy figyelsz rá. Ilyen apróságokat építs bele a mindennapokba,hogy ne legyen olyan mintha csak megszokásból lennél vele, hanem érezze hogy tényleg örülsz neki
3/15 A kérdező kommentje:
Hàt azt mondta , bunkóbb lettem, nem mutatom ki szerinte az èrzelmeimet.
2021. ápr. 7. 09:48
4/15 A kérdező kommentje:
Ezt mindig megcsinálom #2es. Azt mondta személyesen kitudom mutatni,hogy szeretem, neki azzal van baja,ha nem vagyunk együtt, chaten nem érzi magát szeretve.
2021. ápr. 7. 09:49
5/15 anonim válasza:
Akkor egyértelmű, találkozzatok.
6/15 A kérdező kommentje:
Heti 2x találkozunk, sajnos diákmunkàzok és mellette tanulok én is meg ő is.. nem fér bele több idő jelenleg..
2021. ápr. 7. 09:56
7/15 anonim válasza:
Jó lett volna ha a kérdést összeszeded magadban és kiírod normálisan. Hülye kérdés, de mondtad neki ezt? Mit mondott rá?
8/15 A kérdező kommentje:
Bocsi.. csak kicsit stresszelek most ezen :/
Mondtam neki, ő is tudja nem fér bele több, de azt mondta,ne csodálkozzak, ha más palival beszél , mert más kedves vele...
2021. ápr. 7. 10:23
9/15 anonim válasza:
Küldj neki több szivet, írd le gyakrabban, hogy szereted, néha küldj neki cuki képet, gyors helyzetjelentés, "alig várom, hogy lássalak ❤" stb.
Ez nem rakéta tudomány.
10/15 anonim válasza:
"ne csodálkozzak, ha más palival beszél , mert más kedves vele..."
Itt telt volna fel a pöcsöm, haver ezt engedd el.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!