Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan legyek kedvesebb,figyelmesebb a barátnőmmel?
Figyelt kérdés
Mindig azt mondja,hogy nem olyan vagyok ,mint régen.. 2 éve vagyunk együtt, viszont én ugyanúgy szeretem. Mivel tudnàk olyan lenni mint régen? Mikkel kedveskedjek neki??2021. ápr. 7. 09:26
11/15 anonim válasza:
Azt cseszed el,nehogy már nem viselkedsz férfiasan.
12/15 anonim válasza:
Tudja hogy játszhat veled, játszik is. Egy szerelmes kapcsolatba elég erős kijelentés hogy azért beszél másokkal mert ők kedvesek vele te meg nem.
13/15 anonim válasza:
Ebből csak az a kiút, ha dobod amiért tiszteletlen veled.
Tiszteljen inkább jobban, mint amennyire szeret téged.
15/15 anonim válasza:
Szóval ne csodálkozz rajta ha más sráccal is beszél, aki kedvesebb. Tehát a szemedbe mondta, hogy megcsal, mert chaten nem érzi magát szeretve. Mivel gondolom nem csak havonta egyszer vágja ezt a képedbe, hanem gyakrabban, szerintem le lehet tudni azzal, hogy elkényeztetett kiscsaj, aki rohadtul nem tart annyira téged, mint kéne.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!