Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi tévő legyek az ex barátnőmmel?
Szóval szeret téged, és akar téged, de nem akar kapcsolatot, közben pedig egy másik csávóval irogat, aki nem jelent neki semmit, de nem tiltja le még azok után sem, hogy leteszteltétek a srác hűségét, közben pedig a csaj hetedik hónapja hülyít téged?
Nem vagyok jártas az ilyenekben, úgyhogy a puszta logikámra tudok támaszkodni, szóval ez nem lesz annyira hosszú véleménykifejtés.
Szóval. Szerintem két lehetőség van. Vagy a csaj nem tudja eldönteni, hogy mit akar, vagy szisztematikusan hülyít téged. Az elmondásaid alapján ő pontosan tisztában van vele, hogy milyen helyzetben vagy, és hogy mi a problémád, szóval az sem egy túl jó tanács, hogy ülj le vele és beszéld meg, mert elmondásod alapján többször is megtetted.
Az sem kizárt, hogy bosszút akar állni rajtad, hogy szakítottál vele.
Tisztázd le vele a dolgokat. Mondd meg neki, hogy abszolút nem tudod, hogy miről van szó, és hogy a tököd tele van azzal, hogy hülyít téged (nyilván ne így fogalmazd meg), és egyenesen kérdezd meg tőle (ne chatben!), hogy mit akar. Téged szeret, a hipsi-tapsi srácot szereti, vagy egyikőtöket sem, csak eljátszadozik két sráccal. Mert olyan nincs, hogy mind a kettőtöket szeret. Mondd a szemébe, hogy "Vagy én, vagy ő". Ez önzően hangozhat, de nem biztos hogy az. De megértem, ha eddig nem akarsz elmenni. De kérd meg, hogy mutassa meg az üzeneteiket.
Egyszerűen tisztázd le vele, hogy mit akar. Sem én, sem senki más nem tudunk többet segíteni. A lánnyal beszélj. Ne úgy, hogy megemlíted, hogy "jaj, amúgy zavar hogy sokat beszélsz a sráccal", és nem is úgy, hogy letámadod, mert úgy ne csodálkozz, ha veszekedés a vége.
Akkor jársz a legjobban, ha elmondod neki kb szóról szóra ugyanazt, amit ide leírtál. Nyilván nem az egészet, de remélem, hogy értetted, hogy mire gondolok. Tudasd a csajjal, hogy tényleg bánt téged a dolog, és tényleg tehetetlen vagy. Nem csak féltékenységi hisztiről van szó, hanem tényleg nagyon zavar. Ennél többet nem tudok írni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!