Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Arra várhat,hogy én írjak neki, vagy mi???
Figyelt kérdés
Van egy fiú barátom akivel az elmúlt hónapba nagyon közel kerültünk egymáshoz. Egy hete 5 órán keresztül telefonáltunk éjszaka, majd rá 2-3 napra kb szerelmet vallott. Mondtam neki, hogy tudja milyen vagyok, még ha be is jön úgyis elutasítom, mert még nem volt kapcsolatom és félek az egésztől. Megbeszéltük, azt mondta, hogy én nem az a lány vagyok akivel csak játszik aztán viszlát, hanem más. Megbeszéltük, hogy hagy időt nekem és együtt "fejlődünk" majd. Erre még két napig beszéltünk akkor is én írtam neki, de már 4 napja nem ír, és így teljesen összezavarja az érzéseim.Most akkor így mi van?2021. jún. 24. 19:29
1/6 anonim válasza:
Elutasítottad. Most mit csodálkozol?
2/6 anonim válasza:
Hát én is kiábrándulnek, ha nem vagy megelégedve magaddal. Akkor mégis mi a faxnak mentem hozza, ha lattam, hogy bejovok neki?
3/6 anonim válasza:
Tanulság: akinek bejossz, annak tok mindegy hogy mit gondolsz magadrol. Pl csunyanak erzed magad, kiszemelted meg alomno. Na kicsit gondolkodj...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!