Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szakítanátok a barátokkal ha...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítanátok a barátokkal ha ezt csinálná?

Figyelt kérdés

2-3 havi 1x DMT fogyasztás és fű.

Néha (ritkán) varázsgomba, meszkalin és speed

2021. jún. 24. 15:10
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
62%

Biztos megoldhatatlan problémája van a kis szarosnak, egyes lett a matek tz, nem vették meg apuék a legújabb Nike cipőt stb stb. Ezeket evidens, hogy csak hallucinogénekkel lehet túlélni. 😂

Igen, lenézek minden rohadt kretén drogost. Még akkor is, ha tényleg komoly problémája van, mert a drogozással először is tönkreteszi a szeretteit, másodszor terheli az orvosokat, foglalja a helyet a becsületes emberek elől, harmadszorra pedig egy olyan “ipart” támogat, amiben embereket ölnek, gyerekeket használnak ki.

2021. jún. 24. 16:49
 12/21 A kérdező kommentje:

Nincsen semmi problémája, egyszerűen szereti ezeket a szereket és kikapcsolódásnak szokta fogyasztani nagyon ritkán. (Tudom mikor fogyasztja, mert elmondja, megbízunk egymásban, egészséges a kapcsolatunk)

Függőséget ezek közül csak a speed képes fogyasztani, de azt csak egyszer próbálta és azt mondta nem tetszett neki annyira.

2021. jún. 24. 17:53
 13/21 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, rólad szól ez a kérdés, te élsz ilyen szerekkel igaz?

Hogy válaszoljak...az exem is így kezdte, aztán ma már mindennap csinálja. Én megjártam egy ilyen kapcsolattal...es tanultam belőle nem is keveset. Ha kiderülne, hogy a barátom ilyenekkel él, szakitanék.

(lehet, hogy 2-3 havonta szivsz xy mennyiségű drogot...semennyire sem egészséges, hosszútávon tönkre fog tenni. Már láttam egy gyereket, akit ezek a drogot teljesen tönkre tettek, pedig nem volt hülye, diplomája is lehetett volna, csak tönkre tette a drog)

2021. jún. 24. 18:02
 14/21 anonim válasza:
100%
Utánanéztem az anyagoknak, amiket írtál, valószínű, szakítanék. Ha csak pár havonta elszívna egy füves cigit, azzal nem lenne bajom, de ez soknak tűnik nekem. Veszélyesnek.
2021. jún. 24. 18:11
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
össze sem jönnék vele
2021. jún. 24. 19:07
 16/21 anonim ***** válasza:
3%
én nem szakítanék, ritkán én is csinálom. évek óta, mégsem vagyok függő, van hogy kimarad mégtöbb idő is minden szer nélkül 😄 19/L
2021. jún. 24. 21:56
 17/21 anonim válasza:
100%
Össze se jönnék vele ha tudom hogy ilyen szereket használ. Ha meg kapcsolat közben derül ki, az válóok. Ha még csak annyi lenne, hogy max. 2-3 havonta elszív egy füves cigit azt elviselem, de mást nem. Szerintem te is gondolod ezt át, egyáltalán nem veszélytelen szerekről van szó, és természetesen mindenki azt szokta mondani, hogy ő nem függő...
2021. jún. 24. 22:00
 18/21 anonim ***** válasza:
8%

Nem vagyok lány, de ezek meg mi a jó istent jelentenek? :D

Jó, oké, a füvet értem.

2021. jún. 25. 02:13
 19/21 anonim ***** válasza:
94%

Nekem max a félévente 1 füves cigi férne bele.

Tizenévesen olyan kis okosak vagytok a drogok hatásairól, ó ez nem okoz függőséget, ó a meszkalin növényi. Tanuljatok kicsit több gyógyszerhatástant és akkor okosabbak lesztek.

Egyébként azonnal szakítanék. Ez egyrészt egy elég költséges "kikapcsolódás", másrészt nem lennék együtt drogossal.

2021. jún. 25. 09:16
 20/21 anonim ***** válasza:
40%

Lehet le leszek pontozva, de ha ritkán csinálja nem zavarna. Igaz nem örülnék neki de elfogadnám.

Ráadásul nálunk elég sokan csinálják szóval nem nagyon találok olyat aki nem, pedig viszonylag normálisan város.

2021. jún. 26. 23:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!