Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Ti is szakítanátok a barátnőm...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti is szakítanátok a barátnőm helyében?

Figyelt kérdés

Még januárban látta meg a barátnőm, hogy beszélgettem egy másik lánnyal. Pesti volt és csak egy álprofil volt, lopott képekkel. Képcsere is történt, szexuális témáról is volt szó. Nyilván nem akartam semmit, mert nem is a lánnyal beszéltem. Akkor szakított velem a barátnőm, de mindent megtettem, hogy visszaszerezzem és ez sikerült is. Minden jó volt, bár néha szóba hozta a témát. Aztán most hétvégén azt mondta, hogy szakítani szeretne, a régi dolog miatt. Mit gondoltok erről?

16F

2020. febr. 18. 19:29
 1/5 anonim válasza:
100%
Így jártál öcsi.
2020. febr. 18. 19:30
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Beszéltél egy másik lánnyal, de nem is a lánnyal beszéltél? Vagy mi?

És milyen képcsere, intim képek, vagy csak egy kép arról hogyan néztek ki?

Egy egyszerű beszélgetésért nem szoktak szakítani a párok

2020. febr. 18. 19:36
 3/5 anonim válasza:
100%

Megérdemelted

Legundorítóbb dolog hogy bárkinqzt hiszi h képcsere meg sz.exről dumálás nem megcsalás!

Undorító vagy!!

Jajj kamu profil volt? Na és ezt honnan tudod? Hagyjuk már Teréz anyát

2020. febr. 18. 19:44
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Hát figyelj tényleg elég hitvány dolog, én amúgy se szeretem az ilyen internetes képcsere szexről beszélős miegymásokat, ha meg egyszer valaha is lenne barátnőm akkor eszembe nem jutna ilyesmi...
2020. febr. 18. 19:50
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem tud ezek után megbízni benned, érthető hogy szakított. Adni akart egy esélyt, mert úgy gondolta, hogy eltudja felejteni a dolgokat de nem ment neki.
2020. febr. 18. 20:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!