Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Ti ehhez mit szólnátok a srác...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti ehhez mit szólnátok a srác helyében?

Figyelt kérdés
Kb. 3 éve láttam utoljára egy fiút, aki nagyon szimpatikus volt. Sokszor néztem, és azért ő is figyelemmel kísért, egyszer oda is jött hozzám egy nagyon rövid időre 1-2 mondatot váltani. Most egyik ismerősömnek ismerőse lett, és én meg ráismertem Facebookon, nagyon örültem, hogy végre megtaláltam, de szerintetek mit szólna ha csak úgy random bejelölném, mikor nem is egy városban lakunk meg a sulim se ugyanaz?
2018. aug. 13. 12:56
 1/6 anonim ***** válasza:
Örülne neki, nincs ezzel semmi gond.. Nyugodtan írjál rá, kérdez rá mivel foglalkozik stb, rossz dolog nem lehet belőle szerintem..
2018. aug. 13. 13:06
 2/6 A kérdező kommentje:
És ha ő már nem is ismer meg? :D
2018. aug. 13. 13:28
 3/6 anonim ***** válasza:
Olyan nincs, hogy már elfelejtett :D Max nem akar majd megismerni
2018. aug. 13. 13:50
 4/6 anonim ***** válasza:
Hát figyelj,veszteni valód nincs,próba szerencse 🎲
2018. aug. 13. 15:22
 5/6 anonim ***** válasza:
Nincs veszteni valód!
2018. aug. 13. 18:22
 6/6 anonim ***** válasza:
Ebben semmi nagy dolog nincsen :) csomó olyan ember szokta egymást jelölgetni, akik az életben nem találkoztak, csak képek alapján megtetszettek egymásnak :) amúgy szerintem ha te emlékszel rá, akkor ő is te rád :) max nem jelöl vissza, de abban sincs semmi ciki
2018. aug. 13. 18:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!