Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Ti mit gondolnátok a helyében?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit gondolnátok a helyében?

Figyelt kérdés
Egy fiút már egész sok ideje nem láttam, és régebben is csak havi rendszerességgel tűnt fel. Már akkor is tetszett, de akkir még nem úgy néztem rá, és nemrég jött meg a bátorságom, hogy bejelöljem. Köztünk mindössze csak annyi viszony volt, hogy időnként mosolygot és mindig üdvözölt engem, ha neglátott. Ezzel a jelöléssel nem tűnök zaklatónak a szemeben?
2017. nov. 21. 22:27
 1/1 anonim válasza:
Dehogyis!! Akkor tűnnél zaklatónak ha elkezdted volna zaklatni mindenféle butasággal csak hogy beszélhessetek. Lehet, hogy a jelöléssel indítasz el valamit kettőtök között és majd ettől lesz bátrabb.
2017. nov. 21. 22:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!