Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Olyan érzés van bennem mint amikor szakítanak velem pedig nincs párom illetve szerelmes sem vagyok mi lehet ez az érzés?
Figyelt kérdés
2019. aug. 30. 00:02
1/10 anonim válasza:
csak úgy a semmiböl jött ez vagy mi? :D
2/10 A kérdező kommentje:
Igen a semmiből és nagyon rossz érzés nem tudom leírni
2019. aug. 30. 00:18
4/10 A kérdező kommentje:
Én nem tudok rólna szerintem nem bár nem értek hozzá
2019. aug. 30. 00:42
6/10 A kérdező kommentje:
Nem mondom hogy nagyon sok barátom van de nem számítok magányosnak
2019. aug. 30. 01:05
7/10 anonim válasza:
hát ... szerintem vágysz egy kapcsolatra, nem tudom ány éves vagy, de vágysz rá. Gondolom mindig belegondolod magad külömbözö szituáciokba hogyha együtt lennél valakivel vagy nem tudom
8/10 anonim válasza:
Szerintem szeretnél egy párkapcsolatot,de nincs,ezért van ilyen érzésed.
Am.szerintem a szakítás fájdalmasabb lesz.
9/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen és mit tudnék ellene tenni ? mert már nagyon idegesít
2019. aug. 30. 13:20
10/10 anonim válasza:
Nem baj, nemsokára kezdődik az iskola.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!