Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hagyjam vagy ne?
Figyelt kérdés
Szóval 1 éve fűztem egy lányt akibe még mindig szerelmes vagyok, csak akkor pont összejöttek a dolgok és nem tudtam neki írni 1 hétig és ez idő alatt megutált vagy valami ilyesmi. Lehet még esélyem vagy hagyjam a francba? 17f2021. jún. 24. 06:43
1/6 anonim válasza:
1 hét alatt nem utálhatott meg, ha nem csináltál semmit.
Nem valami részletesen írtad le. Egy-két pontosítás jól jönne, hogy használható választ tudjunk adni.
3/6 anonim válasza:
Igen, jó lenne ha kicsit részletesebben kifejtenéd. Ha itt nem akarod, akkor privátban, de sokat segítene a helyzeten, ha tudnánk mi történt köztetek
4/6 A kérdező kommentje:
Valóban, túl korán keltem és akkor írtam :d.
Szóval ez a lány amikor a legelején ráírtam nagyon flegma volt, de aztán feloldódott a beszélgetés és kb. beszéltünk 2 hétig felvetődött már a találka kérdése is és akkor lett ez az 1-1.5 hetes kihagyás mint fentebb leírtam és újra flegmázott ekkor hagytam. Aztán egy messenger csoportba felvettek mindkettőnket és ott is csipkelődött velem persze nem válaszoltam nagyon rá mert sokan voltak benne xd. Kb ennyi az egész, nagyon jól eltudtunk beszélgetni meg egész normális ezeken kívűl, csak nem értem mi kattanhatott nála ilyen szinten.
2021. jún. 24. 10:42
5/6 anonim válasza:
Szerintem teljesen érthető a lány viselkedese.Zárkózott,végre megnyílt valakinek erre az illető eltűnik 1 hétre minden szó nélkül.Én is ugyanezt tettem volna.Szerintem hagyd békén.
6/6 anonim válasza:
Majd megnyugszik és újra nyit feléd (vagy fogadja a közeledésed), ha látja, hogy komolyak a szándékaid és nem lépsz le megint váratlanul. 😃
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!