Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Legyen önbizalmam vagy hagyjam?
Figyelt kérdés
Van egy srác, aki tetszik. Épp ültem az asztalomnàl,mikor jött felém és éreztem a tekintetét magamon. Így felnéztem rá. Csak az ablak miatt csillogott a szemüvege, és nem vagyok biztos,hogy engem nézett (lehet a barátnőmet, bár ő nem nézett fel). De utána láttam,hogy mozog a szeme. Majd megszakadt a kontakt, megállt és elment. Utána mikor hozzám szólt egy egyszerű kérdéssel tördelte a kezeit.
Köszi a válaszokat
L
2021. ápr. 10. 08:22
1/3 anonim válasza:
(Ez olyan filmbe illőXDD)
Amúgy legyen csak önbizalmad,ne hagyd,semmi sem lehetetlen.
2/3 anonim válasza:
Egy próbát bármikor megér, később lehet jobban fogod sajnálni, hogy nem tetted meg, mintha megtetted volna de rosszul sül el. Attól sok sikert!:)
3/3 anonim válasza:
Próba cseresznye, de ne támadd le, inkább kezdeményezz beszélgetést, tegyél kétértelmű megjegyzéseket aztán figyeld, hogy reagál. Ha szimpi vagy neki úgyis megteszi az első lépést. Mármint csak szerinte az első, hisz azt te tetted meg észrevétlenül :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!