Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennének, ha szeretnétek valakit, de 2 évet kéne rá várni, hogy együtt legyetek?
Figyelt kérdés
Az én szituációm szimplán annyi, hogy imádok egy lányt, úgy érzem, hogy ő az igazi, az ő részéről is ugyanez van. Viszont a szülei nem engedik, hogy együtt legyünk.2021. jún. 21. 20:56
1/4 anonim válasza:
Majd két év múlva kiderül, addig még akármi is történhet 🤷♂️
3/4 anonim válasza:
Ígéretet semmiképp se tennék neki, mert 2 év alatt bármi történhet, de a szerelem egy ilyen hosszú időtartamot is legyőzhet.:)
4/4 nhzzhnnhzzhn válasza:
Én vártam vagy 1 évet mert a csaj szerintem még nem állt készen meg barátnője is ezt mondta. Aztán nem bírtam tovább és elmondtam. Hát meg nem állt rá készen. Azóta nem beszéltünk. 16/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!