Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Lehet egy barátság megy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet egy barátság megy tönkre... Segítség!!! (lent) ?

Figyelt kérdés

Halihoo!

Van nekem egy nagyon kedves barátom... Nagyon szeretnem vele ezt a barátságot még sokáig ápolni. Nos, van egy lány akibe ez a barátom beleszeretett, de egyszer már visszautasította. Ekkor minden nyugis volt, ám most újra szerelembe esett... Ugyanabba a lányba akibe anno... Na már most, valamiért (vannak gondolataim, de ha ezeket leírnám túl hosszú volna) gyűlöli a leányzót... Azz mondja, azért mert mindenki olyan, kedves, türelmes vele mert ő az XY... De eközben szereti... Szereti, de lehet pont ezért gyűlöli is... No, de... A slamasztika... Ez a lány valszeg engem szeret... Nem bizonyos, de a lényeg, hogy velem sokkal kedvesebb mint vele... Ezért kicsit sz@rul érezte magát a kedves barátom... Nem akarom hogy emiatt menjen tönkre ez a barátság...

Miben tudnék segíteni rajta hogy ne gyűlölje annyira, és hogy ne szenvedjen emiatt?

2021. jún. 7. 22:12
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Szakítsd meg a lánnyal a kapcsolatot.
2021. jún. 7. 22:59
 2/6 A kérdező kommentje:
Erre gondoltam én is... De a diáktanácsban együtt dolgozunk...
2021. jún. 7. 23:36
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Az mindegy, annyi kapcsolatot tarts vele amennyi a szükséges, többet ne. A barátoddal pedig beszélj őszintén, hogy úgy érzed elszaladt vele a ló, tönkre mehet a barátságotok ha most nem figyeltek. Te nem csináltál semmit, arról nem tehetsz a lány hogy viselkedik veled, a féltékenységét dolgozza fel és ne cs.sztessen téged miatta.

Hogy a srác mit érez, azzal nem tudsz semmit kezdeni, engedd is el ezt a részét. Az az ő dolga feldolgozni.

2021. jún. 8. 12:37
 4/6 A kérdező kommentje:
Ohh köszönöm! A barátom (és talán én is, de ezt nem kell nagy dobra verni) kicsit érettebbek vagyunk az átlagnál (agy legalábbis az osztályunknál) remélem megfogja érteni...
2021. jún. 9. 01:08
 5/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Szerintem is szakítsd inkább meg a lánnyal a kapcsolatot!

Viszont...

Mint leírtad,egyszer már visszautasította a barátodat,de lehet közben változott valami és most TÉGED használ fel arra hogy a BARÁTOD figyelmét felhívja.

2021. jún. 9. 15:09
 6/6 A kérdező kommentje:
Végül is, ez is megeshet... 15%-ot adok neki, hogy így van, egyébként köszi mindenkinek
2021. jún. 10. 00:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!