Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyenkor mit tegyek? Menthető, vagy menthetetlen?
Figyelt kérdés
Húgomnak (12 éves, én 16) a velem egykorú, vagy nálam idősebb pasik jönnek be. Már többel is flörtölt!!! Mikor megkérdeztem, hogy miért csinálja, azt mondta, hogy ő nagyon szereti a magas, izmos, érett, okos jóképű fiúkat, és az idősebbek pont ilyenek, a kortársai labdába sem rúghatnak mellettük. Nagyon féltem őt, és fêlek, hogy előbb-utóbb egy 17-18 éves kihasználja, mit tehetnék?2021. jún. 1. 16:01
1/4 anonim válasza:
Előbb-utóbb úgyis ki fogja használni valaki, annyit tudsz tenni hogy:
1. Szólsz anyádéknak, de ha elkezditek tiltani a fiúktól akkor felnőtt korában komoly gondok lesznek, az kellene hogy egy értelmes, intelligens felnőtt nő leül vele beszélgetni
2. Ott leszel mellette miután kihasználták, nem itélkezel hanem segítesz neki összeszedni magát hátha megjön az esze.
2/4 anonim válasza:
El tudom képzelni, ahogy "flörtöl" a barbijai közül a kis fehér, virágos bokazoknijában.
Hagyjuk már.
3/4 anonim válasza:
Azt tudom tanácsolni neked, hogy beszélj vele erről. Magyarázd el neki, hogy a fiúk ebben a korban kihasználják a vele egykorú lányokat. Remélhetőleg van annyi esze, hogy ad a te szavadra.
4/4 anonim válasza:
Ez tök normális dolog ekkora korban. Nem nagyon tudsz ellene tenni, max figyelmeztesd a szüleidet. Ennyi amit tudsz esetleg tenni. Különben nem kell megijedni, ha szerelmes egy korodbeli fiúba. Még gyerek! Ekkora korban a lányok ezt csinálják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!