Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan tudunk ennyire menthete...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Anonymus0123456789 kérdése:

Hogyan tudunk ennyire menthetetlenül bele szeretni egy emberbe?

Figyelt kérdés
Egy éve beleszerettem egy fiúba. Nem tudom hogy, egyik pillanatról másikra imádtam. Pedig előtte egy konfliktus miatt elég megszűnt még a baráti kedvelés is iránta. Majd hopp. Szószerint betegesen beleszerettem. Most ott tartok, hogy még mindig. Viszont én neki egyáltalán nem tetszek. Kérdésem: hogyan történik ez hogy meglátjuk és beleszeretünk??? És miért pont abba akinek mi nem tetszünk?

2016. dec. 18. 07:34
 1/2 anonim ***** válasza:

1. Kérdésed (a magyarázatban)

A szerelemben nincs logika. Néha pont abba szeretsz bele, akire nem is számítottál/utálsz, mert annyit jár a fejedben, hogy a srác milyen rossz tulajdonságokkal rendelkezik. Ez már velem is megesett.

2. Kérdésed (a magyarázatban)

Na ez itt egy jó kérdés. Erre sincsen logika. Vannak olyan emberek, akiknek szinte mindig összejön, ha beleszeret valakibe, vannak olyan emberek, akiknek pedig nem. No persze nem azt mondom, hogy van olyan ember, akinek mindenkivel összejön, akibe szerelmes lesz. Mindenkivel megesik az ilyen, mint Veled, kedves kérdező. Éppenséggel velem is. De lehet, hogy Te pont olyan ember vagy, akinek szinte mindig sikerül. Pl. Egymás után, ha tízből mondjuk négy nem jött össze, a maradék hat simán ;)

2016. dec. 18. 09:22
 2/2 anonim ***** válasza:
Oxitocin, Vasopressin és Dopamin.
2016. dec. 19. 21:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!