Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Van ötletetek hogyan mondjam...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van ötletetek hogyan mondjam még neki?

Figyelt kérdés
Van egy fiú aki tetszik. Üzenetben nem szeretném megmondani, bár már írogattam vele, személyesen még nem beszéltünk. Most azt várom hogy ő lépjen. Tudtok tippeket adni hogy hogyan lehet úgymond "kreativan" XD jelezni neki hogy mi a helyzet?

2021. máj. 31. 18:08
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Hívd el sétálni vagy fagyizni. Ha látod rajta, hogy élvezi, akkor szépen lassan vezesd rá a dologra.
2021. máj. 31. 18:19
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Irjal ra.

De ne az legyen, hogy alig erdeklodsz iranta, meg 10 orankent irsz 1 uzenetet de azert megnezed hogy mit ir azonnal.

Ne huzd az agyat, azzal pont hogy eluldozod.

Gyakran irogass neki, ha megnezed az uzit akkor valasszal is tiszteld meg, sokat erdeklodj iranta.

Ha ezt mind ugyanolyan mertekben visszakapod tole, akkor lehet elgondolkodni hogy egy magasabb szintre kene vinni a dolgot.

De azert ne hamarkodd el, ismerd meg rendesen mert altalaban az elhamarkodott kapcsolatokban szokott megtortenni gyakran olyan hogy pl. egyutt vagytok mar par hete, de masok instagram bugyis kepeit likeolgatja, ugy hogy leszarja hogy latod, meg az exevel talalkozgat vagy irogat telon, meg ilyenek.

2021. máj. 31. 18:25
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Egy jobb, komolyabb téma után írd neki, hogy jó veled beszélgetni. Biztos jól fog neki esni és érzi majd, hogy érdekel.

Ha szóba jön valami téma, pl ruhavásárlás/kávézás/filmek(mozi), ajánld fel neki, hogy majd esetleg elmehetnétek együtt is. Így van indok, hogy miért hívod el, de mégsem annyira félreérthető.

Fiúként én annyit tudok mondani, hogy legyenek egyértelműek a gesztusaid, mert hülyék vagyunk megérteni az apró jeleket :'D

Vagy hívd el simán egyenesben, ha úgy érzed.

De ezek csak ötletek:)

2021. máj. 31. 18:26
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha tudod hol lakik a levél jó megoldás lehet! :D ha pedig nem lép egyenes beszéd se rossz.
2021. máj. 31. 18:26
 5/6 A kérdező kommentje:
Oké a sztoryhoz hozzátartozik hogy utoljára novemberben írtam neki mert háromszor írtam és aztán szerettem volna ha egyszer ő is magától ír, lehet kellett volna még írnom neki, de azért a november már rég Volt, de szeptember óta tetszik és ezen örlöm magam és most nem tudom hogy nem jönne e ki furán ha csak úgy ráírnék, de odamenni nem merek hozzá szóval naaa... Ez bonyolult😅😅
2021. máj. 31. 19:25
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Légy bátor, menj oda hozzá, max nem jön össze. Vagy maradhatsz egyedül és nem történik semmi.
2021. jún. 1. 08:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!