Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van valami ötletetek?
Figyelt kérdés
5nap mulva lesz a baratom szülinapja es mar 2 napja nezelodok de semmit nem talaltam amit rendelhetnek, mar névnapjara vettem neki bögrét, most semmi ötletem nincs.. Van valami otletetek ?16eves2018. szept. 12. 19:12
1/3 anonim válasza:
Nem ismerem a barátod személyiségét, de a fiúknál most a cipő nagyon megy.. de hát sajnos ezek meg fizethetetlen árban vannak..
Szerintem ne érd be egy bögrével. Ha apró ságot veszel akkor is valami belsős poénra is utalhatna, vagy valami aranyos dolog amit csak ti értehettek. Meg vegyél sok édességet, kaját, csokit, és attól úgy fog tűnni mintha sok ajándékot vettél volna.. :D remélem egy picit segítettem.
2/3 A kérdező kommentje:
Es még a focit is szereti
2018. szept. 12. 19:31
3/3 anonim válasza:
Töltsétek együtt az egész napot. Ha ezt nem képes értékelni, nam áll készen egy kapcsolatra
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!