Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
40-es vagyok
Mindgey dobtam a témát, ha ti úgy gondoljátok, és a kérdező is meg a "párja" is nyugodtan folytasson szexuális életet egy GYEREK.
Engem maskèpp neveltek, más a fontossági sorrendem. Az ő élete ő úgy cseszi azt el ahogy neki jó. És persze ezek a felnőtt emberek is... szegèny gyerekeitek... majd végül ők is erre a sorsra jutnak majd...
Felnőttek szégyen úgy hívni titeket.. inkább ti vagytok tininek valók ilyen felfogással mint ami nektek van!
Te pedig kérdező tőled hányok, szégyen rád, hányinger vagy!!!!!
17 évesen egy 13 évesre felàll, tiszta hányinger.... remélem nem leszel ilyen b@lf@sz életed vègèig!
Üdv fiatalok :)
hát izé mizé nem egyszerű téma ez :)
Hallod 40? Tanult embernek tartod magad?
Ahoz képest nagyon csúnya szád van úgylátom
Ebből is látszik hogy te még nagyon gyerekecske vagy egy ilyen beszélgetésbe illetve vitába. Inkább foglalkozz a tanulással abba még talán jó vagy de ilyen felfogással nagyon kétlem :D Hagyd a fiatalokat, majd ők eldöntik hogy mit szeretnének :) Nehogy már tőled kapjanak tanácsot mindenféle tapasztalat nélkül. Ahogy írta is már valaki, érezzétek jól magatokat :)
Itt valakinek nagyon sok a flusztrációja, ezen nem gondolkodtál el kedves fröcsögö tini, aki aztán nem dobja csak úgy oda magát, aki 17 évesen még hallani sem mer a szexről, aki fontosnak látja, hogy mindenképp lebeszéljen másokat a nemi életről...
Itt bizony veled van a baj. Hiába tartod magad okosnak, érettnek, nem vagy az. Egy rémült 17 éves gyerek vagy, míg a szóban forgó 13 éves valószínűleg nálad sokkal érettebb fiatal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!