Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » 17 éves fiú 13 éves lánnyal gáz?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

17 éves fiú 13 éves lánnyal gáz?

Figyelt kérdés
Én vagyok a fiú.

2021. máj. 30. 23:13
1 2 3 4 5
 31/43 anonim ***** válasza:
66%

29# Hmm az agyaddal lehet valami.... nem ismersz de megállapítottad hogy a lóf. sznak sem kellek....

vicces mert már többször utasítottam el fiúkat akiknek állítólag nem kellek... 🤔

2021. jún. 4. 18:01
 32/43 anonim ***** válasza:
76%

30 as

Először is te vagy a beteg

Másodszor gimnazista fejjel te még ezt nem láthatod olyan tisztán mint én.

Ahoz még nagyon fiatal vagy hogy egy ilyen beszélgetésbe beleszólj

Viszont ha már bizsereg ott lent, akkor te is érezd jól magad valakivel.

Erről szól az élet, Ébresztő gyerekek!! :)

2021. jún. 4. 18:49
 33/43 anonim ***** válasza:
30%

Nekem nem bizsereg hisz még nincs hova!!!

Engem nem így neveltek hogy gyerrekènt megb@szassam magam!!!

2021. jún. 4. 19:13
 34/43 anonim ***** válasza:
26%

Ilyen felfogással valóban csak egy gyerek vagy!

Mondhat neked bármit az ember, az a fajta vagy aki csak az orráig lát. Elég az neked hé.

A többi már legyen a te bajod!

2021. jún. 5. 07:18
 35/43 anonim ***** válasza:
44%

Jesszusom, most tényleg azért csesztetsz egy tinit, mert veled ellentétben érzékeli, hogy gyerekekkel kefélni nem okés?

Ige, 16 évesen, ha akar, akkor már kalandozhat a kortársaival, de nem kötelező.

2021. jún. 5. 08:29
 36/43 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem tűnt volna fel ő ütött először!

Én csak védekeztem! :)

Egyébként meg a kutya se kíváncsi a véleményedre!

2021. jún. 5. 08:51
 37/43 anonim ***** válasza:
55%

Igaza van a harminc-hatosnak

Ember ha már beleugatsz egy beszélgetésbe, amire egyébként senki nem kért meg, akkor legalább olvasd már végig a történetet!

Amúgy meg: 16 évesen, ha akar, akkor már kalandozhat a kortársaival, de nem kötelező? Komolyan azt hiszed hogy csak mert úgy csinál mint akit nem érdekel még nem adja oda magát? Az ilyenek a legnagyobb állszentek, vizet isznak és bort prédikálnak.

Igazán megtanulhattad volna hogy milyenek is a nők. Tisztelet a kivételnek ami olyan ritka mint a fehér holló

2021. jún. 5. 09:12
 38/43 anonim ***** válasza:
18%

A tiedre sem igazán, de mivel az oldal lényege a vélemény nyílvánítás, mégis itt vagyunk.

Remélem azért az átlag magyar nem olyan felfogású, mint te, mert akkor elég szarul áll a gyerekvédelem, még egyének szintjén is. 13 éves gyerekeket bíztatsz arra, hogy fiatal felnőttként viselkedjenek.

A 16 éves lány is fogalmazhatna kulturáltabban, összeszedettebben

2021. jún. 5. 09:17
 39/43 anonim ***** válasza:
59%

Nem bíztatok senkit se.

Ezt mindenki maga dönti el.

De ha mindketten akarják akkor mégis kik vagyunk mi, hogy az útjukba álljunk?

Nem akadályozhatod meg!

És nem is szabad!

Az alap dolgokkal jobb időben tisztába lenni mint később!

Ezzel csak nyerhetnek mind a ketten értékes tapasztalatot, amire igen nagy szükség van a mai világba.

2021. jún. 5. 09:35
 40/43 anonim ***** válasza:
28%

37nek

az a tini vagyok aki szerinted álszent b@lfasz. Na de most komolyan minek tettetnèm magam álszentnek idegen emberek előtt??? Nem ismerték, én sem titeket itt nincs helye a megjátszásanak.

Gyere leadom a személyes adataim, gyere ellenörizd le hogy szűz vagyok e vagy sem.

Nekem a tanulás az első, nem a fiuzas, és eléggé szomorú hogy felnőtt emberek ezt nem hiszik el, mert szerintük minden tini csak a fiúkra gondol.

36-nak

ÈN ÜTÖTTEM ELŐSZÖR?

ki írta azt a másikra az elejèn hogy bolond/ hülye???

Hát te, onannatól vált ez személyessé, mert te már kovetkeztettèl úgy hogy nem ismersz!!

Sokan mondják hogy okosabb vagyok sok felnőttnèl, eddig sosem gondoltam igaznak, de most így hogy veletek "beszélgetek" valóban vannak olyan felnőttek akik............ mindegy nem akarlak sértegetni.

AKKOR MENJEN B@SSZASSA MEG MAGÁT 13 ÉVESEN.

aztán ne sírjon hogy enyi évesen vesztette el, egy olyan fiúval akit lehet nem is ismer anyira, aztán majd ha terhes is lesz "véletlenül" akkor már végleg elrontotta az életet, de ugye az nem gáz, mert itt a " felnőtt"nők megmondtak hogy menjek nyugodtan @ gyerek s.xelni

2021. jún. 5. 14:19
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!