Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálja ezt? Talán bejövök neki, de nem mer lépni?
Figyelt kérdés
Pár hete beszélgetek egy sráccal, 2 éve beszéltem vele utoljára, mert volt párja, meg nekem is volt. Ő írt rám, elkezdett érdeklődni, meg az a fura, hogy emlékszik a beszélgetésünkre. Én is "piszkálom" meg ő is, de néha eléggé durván visszaszól. Nem úgy, hogy csúnya vagyok és nem lesz senkim, hanem pl ő 100 tevét ér, én meg csak 3 kecskéért. Amikor mondom, hogy csúnya vagyok egyből leszíd, hogy nem vagyok az, inkább szép vagyok. Volt olyan, hogy kiakadt, miért nem hiszek neki. Tegnap raktam ki képet és rögtön írta, hogy nagyon jó képet csináltam. Na most nem merem megkérdezni, hogy bejövök-e neki vagy se. Mert van bennem olyan, hogy lehet nem jövök be neki.2021. máj. 28. 11:07
1/4 anonim válasza:
És akkor mi van?
Amúgy ne ezt kérdezd, hanem azt, hogy elmenne-e veled valahova.
2/4 A kérdező kommentje:
De nem gáz ha egy lány hívja el a fiút valahova?
2021. máj. 28. 11:49
3/4 anonim válasza:
Egyenjogúság van, leányom!
Ti harcoltatok érte - akkor most használd is ki az előnyeit.
4/4 anonim válasza:
Tuti bejössz neki ezek a jelek alapján
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!