Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek bejövök neki?...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek bejövök neki? Vagy ezt miért csinálja?

Figyelt kérdés

Van egy fiú az osztályomba aki bejön.

Sokáig padtársak voltunk, de akkor még nem tetszett. Most hogy elült már tetszik (ki érti ezt).

Nálunk van idén egy ilyen bál, ahol a táncolnunk kell a fiúkkal. Egy másik osztálytársammal még régebben eggyüt voltak, de aztán szétmentek. Most ez a lány beszélget egy másik fiúval, sőt valószínüleg össze is fognak jönni. De a fiú aki nekem tetszik felkérte azt a lányt (pedig miután szétmentek elég roszba voltak, és azt mondogatja mindíg hogy nem szereti őt, s9t ki nem álhatja).

Voltunk egy egész napos sport versenyen, ahol szakadt az eső. Rajtam csak egy vékony pulcsi volt és majd meg fagytam. Felajánlotta hogy odaadja a kabátját, de én anyira gyáva voltam hogy inkáb nemet mondtam, pedig nagyon fáztam. Aztán csonakázni is kellet és ott egymás mellé ülttettek minket. Akkor ott olyan piros lehettem mint egy paradicsom. Simán hátra fordulhatott volna a haverjához de inkább velem beszélgetett.

Tesin ha egy csapatba vagyunk nagyon sokszor (szinte mindíg) nekem passzol.

Sokszor néz rám, vagy pillant ide. Amikor egymás mellet ültünk sokszor hozzá ért (szerintem) direkt a kezemhez.

Még sosem nézett rám mérgesen, mindig mosolyog.

Viszonylag sokat szokott piszkálni, de nem sértő módón.

Fotózáson mögém állt és végig hozzáért a hátamhoz. A képeken is paradicsom voltam.

A barátnőim nem tudják hogy tetszik, de folyton össze shippelnek minket. Ha pl. a topjojba egy romi idézet van egyből mondják. Multkor tartottunk szülinapi bulit és az barátnőim direkt meghívták de szerencsémre nem jött el. Azt irta hogy majd a suliba hoz ajándékot.

Na én totálisan össze vagyok zavarodva. Most bejövök neki vagy csak szeret csesztetni? Ha bejövök neki, miért a volt barátnőjét (akinek majdnem pasija van) hívta el a bálra táncolni? Én vele szeretnék táncolni. A barátnőim tudják hogy tetszik, vagy miért shippelnek vele? Enyire látványos lenne?

Kérlek aki tud az segítsen, megérteni. Mert nekem nem megy.....

2019. okt. 28. 08:41
 1/7 A kérdező kommentje:
Azt elfeljtettem írni hogy 16 vagyok
2019. okt. 28. 08:42
 2/7 anonim ***** válasza:
A barátnőid valószínűleg tudják hogy tetszik neked a srác, gondolom azért lehet látni rajta. Az viszont elég érdekes hogy a volt barátnőjét akit állítólag ki nem állhat kéri fel. Nem azt mondom hogy nem tetszel neki, mivel szerintem elég gyanús, hogy igen, de nekem úgy jön le hogy még nincsen teljesen túl a volt barátnőjén.
2019. okt. 28. 08:54
 3/7 anonim válasza:
Szia! Szerintem simán lehet hogy csak féltékennyé akar tenni. Az én barátom is gyakran csinált ilyet. Szerintem figyeld a reakcióit és a gesztusait. Hogyha mondd valamit akkor a figyeli a te reakciódat? Mert akkor valószínűleg tetszel neki.
2019. okt. 28. 09:19
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Persze, hogy bejössz neki. De természetesen nagyon vigyáz rá, hogy ez ne legyen nyilvánvaló, mert fél a pofára eséstől. Ne feledd, ő is ugyanilyen értetlen képpel gondolkodik, hogy vajon mi mit jelent veled kapcsolatban?
2019. okt. 29. 16:21
 5/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Szerintetetek mi legyen? Elmondjam a barátnőimnek, vagy ne? Beszéljek vele vagy ne? És mi legyen / van az exével? Én jóba vagyok a csajjal, de ha beszélgetnék a fiúval szerintem mérges lenne....

És elmondjam neki mit érzek vagy hagyjam...

Most aztán végkép összezavart ezzel:

Szerdán találkoztunk (nálunk most van őszi szünet, de szerdán volt a papírgyűjtés). Ott a mi osztályunk is gyüjtött, de pakoltunk is a konténerbe. Mi vittük a lányokkal a papírt. Tettük volna le erre oda jön a fiu meg a haverjai és kivették a kezünkből a papírt. Nem akartam hogy esetlleg ő vegye el a papírt ami nálam volt ezért inkáb leraktam. Erre odajött és megkért hogy vigyem el a konténerig a papírt ott majd átveszi, csak le kell raknia ami nála van. Odavittem és amikor raktam volna le lehajolt és elvette a papírt, de közbe megfogta a kezem. Aztán mi el is mentünk hogy hozzunk még papírt. Addigra oda ért a volt barátnője is és tőle nem vette el a papírját, pedig neki fáj a háta (gerincferdülése van). Mi segítettünk neki.

Most nem értem mi van....

Kérlek segítsetek megérteni

2019. nov. 1. 12:00
 6/7 anonim ***** válasza:

Baràtnőidnek nyugodtan mondd el. De tanácsolom olyan barátnődnek inkább , akibe 100%, hogy megbízol.

Ami a srácot illeti, lehet hogy tetszel neki, nagy az esélye rá.

2019. nov. 1. 18:39
 7/7 A kérdező kommentje:

Hát tudom hogy elég régen nem néztem rá a kérdésre de ujra segítséget szeretnék kérni.

Az utóbbi időben eléggé bunkó velem, beszólogat lenéz, látszik rajta hogy nem akar velem mutatkozni, nem érdekli a társaságom stb. Nekem ez elég rosszul esik, így már nem is próbálok bezsélni vele, nem megyek oda hozzá

2019. nov. 11. 15:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!