Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehetne a barátom 18. születésnapját emlékezetessé tenni?
Figyelt kérdés
2 éve vagyunk együtt és valami igazán emlékezeteset szeretnek kitalálni. Bármi ajándék ötlet?2021. máj. 25. 18:56
1/10 anonim válasza:
Vidd el lovagolni vagy siklóernyőzni.
2/10 anonim válasza:
Kísérd el az oltópontra, ahol a 18. születésnapján adják be neki valamelyik 18 éven felülieknek való vakcinát, például a Sputnikot. Ezáltal felnőttnek érezheti magát.
3/10 anonim válasza:
Süss neki tortát, menjetek el kirándulni, ölelgesd, puszilgasd, aludj nála stb.
5/10 anonim válasza:
Fonj neki kosarat, hogy legyen mibe hazavinnie a Tescóból a zöldségeket.
6/10 anonim válasza:
Menjetek el kirándulni kettesben egy erdőbe, utána pedig hívd át magadhoz, és süsd meg neki a kedvenc tortáját!
7/10 anonim válasza:
Én általában már szinte mindenre tortát csinálok neki. Évforduló, szülinap. Na jó karácsonyra nem:)
Meg mellé valamilyen apróság, vagy nem apróság, attól függ, hogy épp mit tudok neki venni ami azért hasznos is v valami.
De a mostanira nekem sincs ötletem:/
De ami eddig volt talán neked segít:
Kulcstartó, amire olyant irattam, ami ránk illik.
Törölköző
Töltő
Telefontok
Csokidoboz
Meg most jegyeket akartam Dumaszínházba, de ez a h... Covid...
Ami még jó ötlet lehet, elmentek kirándulni egy szép helyre. Utána csinálsz neki egy romantikus vacsorát, a kedvenc ételével, italával, gyertyafénnyel. És végül kap egy jó kis masszázst.
Szerintem ez egész jó ötlet.
8/10 anonim válasza:
B@szd pofän egy téglával.
Szerintem arra emlékezni fog. :)
9/10 Shelock válasza:
Legyél vele, és csináljatok valami jót 😉
10/10 anonim válasza:
Neked kell tudni a te baratod. Én egy uveg whiskynek orulnék!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!