Mivel készültetek a babátok első szülinapjára?
Hat tulkep nem igazan volt
Gyumolcs sali es egy baba
Kb ennyi
Nem csinaltunk belole nagycsaladi esemenyt
Az elso igazi szulinapja oviban volt a csoport tarsakkal
Egyik barátnőmék nagy parádét csináltak. 20 gyerek/baba+ szüleik, rokonok.. Zsongott a ház. 3 torta volt, teljesen feldíszítve a ház lampionok, lufik, konfettik, szalagok... Csak az egyik szobába nem lehetett bemenni a sok ajándéktól. A kisgyerek a szüleitől egy elég drága beleülős önműködős autót kapott, az eredeti autó mása.
Nálunk 3 hónap múlva lesz első szülinap, szűk családi körben egy délutáni ebéd lesz egy tortával. Nem szeretjük a felhajtásokat. A fiamnak egy triciklit szeretnénk venni.
A szűk család volt jelen. (Nagyszülők, Dédimama,Nagybácsik)
Két tortával készültem, egy a babának, barackos-mascarpones túrótorta, amiből már ehetett.
Meg egy nagy családi kedvenc, a családnak.
Volt egy közös vacsora.
Utána a torták, majd az ajándékok, közös fotózás, lufik.
Mindenki készült valami aprósággal a kicsinek.
Mi az Apjával, névre szóló párnát adtunk, fali mércét a nevével( Pandadoo) és készségfejlesztő játékokat, amikkel azóta is szívesen játszik.
Majd másnapra megszerveztük az első állatkerti látogatását, Veszprémbe, baráti családokkal együtt. Az hatalmas élmény volt neki, a többi gyerkőccel.
Nálunk egy családi bográcsozás volt, mindenki nagyon jól érezte magát.
2 kis torta volt, hogy lehessen választani, ki milyet kér. Simán rendeltünk, mert a kicsi még úgyse eszik mennyiséget alapon. Igazunk is volt, 1 villával evett belőle, azt is kiköpte.
Ajándékba matatófalat kapott.
Én sütöttem a tortát, valami kókuszos volt, amit már ehetett akkor. Ajándékba egy ugráló csacsit kapott.
A szűk rokonság volt ott, mint általában mindenki szülinapján a családban.
Díszítés meg ilyenek nem voltak, szép terítő, szebbik tányérok, talpas poharak igen.
Csaladi ebed volt, a nagypapak foztek bogracsban porkoltet. Volt meg hidegtal amit en csinaltam. Volt ket tortaja mindketto csoki. Az egy nagy a csaladnak. Egy maszatolos amihez hozzaert es megijedt.. egy falatott sem evett belole szet sem turta. Bezzeg az ebedet annal inkabb. Repult a krumpli pure a husival. A nagymamaja etette volna de arcon dobta :D
Diszitest unneplos volt amit hasznalok alkalmakkor. Lufikat az egyik nagyneni hozott.
Ajandekok tobbnyire ruhak voltak, ezt mondtam mindenkinek. O az elso baba a csaladban regota, nem orokolt ruhakat igy mindig venni kell. Nagyon orultem, hogy nagyobb meretek is voltak benne.
Tolunk az udvarra kapott fa jatszoteret. Hinta, csuzda, vartoronnyal, maszokaval.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!