Miként adjam a párom tudtára hogy a születésnapi ajándéka egy nyaralás lesz? Valami emlékezetes és ötletes módon szeretnénk.
Augusztus közepén szeretnénk neki körülbelül megmondani a szuper hírt,és szeptember első heteiben mennénk,hogy legyen idő neki is rendezni a munkával kapcsolatos dolgait.
Last minute utazás lesz (már mentünk így máskor is)szóval még a hely is függőben van :D
Úgyhogy kicsit így megvagyok lőve,mert még azt sem tudom megtenni hogy a beszállókártyát odaadom...
Nem jut eszembe semmi jó dolog,ezért kérném a segítségeteket..előre is köszönöm
Most van majus , aug kozepeig nagyon sok idod van kitalalni vmit.
Egyebkent ha van asztali naptara, v otthon a falon egy,akkor oda be lehet ragasztani egy repulot v egy szoveget beirni az adott honaphoz h ide oda mentek ekkor es eddig, stb.
Közben már kitaláltam nagyjából.
Csinálok egy jópofa montázst,rábiggyesztem majd magunkat is. Az interneten tök jó alapokat találtam háttérnek:
pl: [link]
A többi meg már csak a fantázián múlik :)
Én összeszedtem pár hangulatos képet az úti célròl kinyomtatva+egy naptàrt is nyomtattam, kiemelve a dàtummal,amikor megyünk.
Bevàlt, egyből átment az üzenetet és a helyet is kitalàlta a képek alapján.
Mennyire nyitott a párod a játékokra? Mert csinálhatnál akkor a lakásban egy kis "kincskeresést" :) A montázsod lesz a végállomás.
Merre mentek amúgy? Lehetne 3-4 darab kvíz kérdés az adott helyről. Egy kérdésre két választási lehetőség jut. Szekrényekkel, párnákkal jól el lehet ezt játszani.
Például:
Szekrényre ráragasztod a kérdést:
"Mit jelent japánul a "fekete?"
Ajtó bal oldalán: shiiro
Jobb oldalán: kuro
Ha a jobb oldalt nyitja ki, akkor várná ott egy papír, ami elvezeti őt a következő állomásra. A bal ajtó belsején értelemszerűen nem lenne ott semmi vagy csak egy X, esetleg egy "rossz válasz, próbáld újra" felirat.
Az ajtó belső felén talált papíron meg körbe lenne írva a következő állomás vagy valami ráutaló dolog. Pééellldául... (Nem jut eszembe semmi értelmes, de remélem pld. nélkül is érthető. 🤭 Fogalmazásban nem vagyok erős. 😕 )
Lábosok aljára-belsejébe, függönyökre, poharakra-bögrékre, tányérokra, párnákra, üdítős flakonok/dobozok oldalára, képek elejére-hátuljára, meg a többi emelgethető, páros dologra lenne jó őket ragasztgatni. :)
Én imádok meglepetéseket okozni,de az ilyen rejtvényes, találóskérdéses marhaságokat tuti mellőzném és én sem szeretnék ilyeneket játszani.
Szeptember eleji utazásra a szabadságot szerintem jobb,ha most beírja-kikéri,nehogy pofáraesés legyen,hisz nem tudhatod,a kollégái mit terveznek.
Ha semmiképp nem akarod elmondani,akkor adj be egy itthoni kamu helyet,hogy készüljön arra és utolsó pillanatban lepd meg.
Én meg szeretek és remélem lehetőségem is akad majd rá. Én megértem, hogy nem tetszik az ötletem, de ahelyett, hogy leszólód, inkább görgess tovább vagy csak írd le a saját ötletedet. (Amúgy fél óránál nem tartana tovább se az előkészület, se a végigjátszás, tehát bőven maradna ideje szabadságot kivennie a szülinaposnak.)
Majd a kérdező mérlegeli magában, hogy marhaság-e a bedobott ötlet vagy sem.
Mint említettem a kérdés alatt last minute út lesz,azért van függőben a hely. :)
Zakhyntos vagy Karpathos a legfőbb úti cél de Ciprust és Máltát és szívesen megnéznénk. Majd meglátjuk melyiket sikerül kifogni.
Bőven elég lesz ha aug elején szólok neki,mert ő osztja be magának az idejét.
Mindegyik ötlet jó szerintem amit írtatok.
A kincskeresés is jó,szerintem ha meglepetésről van szó bármelyik felnőtt ember át tud szellemülni gyerekké megint :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!